"Металурги Кривого Рогу вже мітингують проти президента з Кривого Рогу", - політтехнолог

Робітникам вже обрахували і пояснили на пальцях, що станеться з їхніми робочими місцями, зарплатами, соцвиплатами для міста, якщо видобувні підприємства платитимуть ренту за новою системою.

"Металурги Кривого Рогу вже мітингують проти президента з Кривого Рогу. Що ми пропустили з «марафоном»: виявляється, буквально напередодні, в четвер, 10 жовтня, нова влада мала перший пролетарський протест, при тому в ядерному регіоні. Металурги і гірники Кривого Рогу виявились придатнішими до аналізу наслідків пропонованого нового податкового законодавства, ніж законодавці від «Слуги», - пише політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Близько 400 робітників вийшли з плакатами «Ні зменшенню українського експорту на користь Росії», «Шахта хочет работать! Нас 1000 человек», «Законопроект 1210 погубит нашу отрасль!», Не будет «ГОКов – не будет города!», «Не забирайте работу у наших сыновей и внуков!», «Народные депутаты, дайте нам спокойно работать!», «1210? 60 тисяч гірників Кривого рогу проти», «Законопроект 1210 – катастрофа для города!», «Я хочу работать»...

Тобто, робітникам вже обрахували і пояснили на пальцях, що станеться з їхніми робочими місцями, зарплатами, соцвиплатами для міста, якщо видобувні підприємства платитимуть ренту за новою системою: за видобуток, за збагачення руди, за транспортування до Китаю... І то за вищими ставками.

Депутатам цього не пояснювали. Як і президенту: журналістам, котрі мали намір ставити конкретні питання по законопроекту 1210 і перспективах оподаткування (зокрема, ThePage https://thepage.com.ua/…/vladimir-zelenskij-poobeshal-razob…) просто не дали поставити це питання в ефірі, не пустили за стіл, незважаючи на попередню акредитацію. А коли їм вдалось спитати про ренту у металовидобутку вже після завершення ефіру, В.Зеленський відбувся стандартним «Цей законопроект внесено до ВР депутатами від СН»? Ми розберемось в цьому. Подивимось на законопроект».

Відхреститись від 1210 вже встиг і міністр економіки Милованов (це той, котрий книжок не читає і всіх закликає, що YouTube достатньо): заявив, що законопроект було внесено до ВР без обрахунків його впливу на економіку з боку міністерства.

Отже, в результаті винними у поданні 1210 виявиться ота покоївка чи фотограф, а всі інші просто «не знали»? Але в будь-якому випадку, 10 жовтня стало знаковим днем: днем перших масових протестів «простих виборців» (а не патріотичного активу, який збирався на Майдані 6 жовтня) проти тієї влади, котру вони ж обрали (результати «СН» і мажоритарників від неї по Криворіжчині – на рівні 50-53%)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...