"Можна бути найлюдянішим, найвідкритішим і найпрацьовитішим президентом, але треба трансформувати це в конкретний результат для держави", - політолог про Зеленського

Ефектність видовища та ефективність роботи - дуже різні речі.

"Зеленський може бути самим відкритим і працьовитим президентом. Головне інше – трансформувати це в конкретний результат для держави. Володимир Зеленський влаштував рекордну 14-годинну прес-конференцію, яка дійсно вражає – такого крейзі-формату світ ще не бачив. Дати персональну індивідуальну відповідь кожному журналісту з декількох сотень - це вау", - пише Олексій Мінаков на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Просто раніше такого не було – завжди хтось із журналістів не встигав поставити запитання і ображався. А зараз, завдяки формату, всі отримали таку можливість.

Можна справедливо доколупуватись до відповідей президента: наївного прагнення "закінчити війну", визнання злочинців на основі опитувань на вулицях, пропозиції зустрітися з Шарієм, до ідіотського і непотрібного наїзду на журналіста НВ і Томаша Фіалу тощо.

Але факт залишається фактом – це найтриваліше спілкування президента з журналістами в історії. І це – не тепла ванна серед лояльних журналістів і експертів.

Однак, хочеться вийти за рамки оцінки чисто прес-марафону. Адже, можна бути найлюдянішим, найвідкритішим і, навіть, найпрацьовитішим президентом з надзвичайною фізичною і психологічною витривалістю. Але, головне інше – трансформувати все це в конкретний результат для держави.

Вистояти у протистоянні з потужним ворогом, показати реальні результати у боротьбі з корупційною гидрою, продемонструвати стрімке економічне зростання. От якщо Зеленський досягне всього цього, тоді буде справжнім героєм. Ефектність – окремо, ефективність – окремо".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...