"На 6-й місяць війни фронт можливості вести активні бойові дії окупантами звузився в середньому до 10 км", - Злий Одесит

"По фронту. Саме по фронту, у розумінні активних дій противника, а не узагальнено як про театр бойових дій", - пише військовий оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Думаю, варто звернути вашу увагу, що на 6-й місяць війни фронт можливості вести активні бойові дії окупантами звузився в середньому до 10 кілометрів.

Що змінилося

Наприклад. Зараз найгарячіші локації це Бахмут та Авдіївка. Але фронт, яким РОВ можуть вести штурмові дії, становить кожної з локацій до 10 кілометрів.

На Харківському та Запорізькому плацдармах цей показник менший за 10 кілометрів, та й інтенсивність там значно нижча, ніж, наприклад, у районі Пісок чи Соледара.

Як було раніше

А здавалося б, буквально три місяці тому російські окупаційні війська (РОВ) могли вести інтенсивні штурмові, наступальні дії фронтом до 30 кілометрів.

Чотири місяці тому фронт інтенсивних бойових дій міг перевищувати 40 кілометрів на одній локації. Цікаво, якою буде ситуація з фронтами можливостей у РОВ, наприклад, через місяці 2 – 3?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкритий бунт у стилі "Пригожин 2,0", чи по-тихому табакерка у скроню: Чим віддячать Путіну Патрушев та Шойгу за останні кадрові перестановки на кремлівському олімпі

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:00

-. Поки країна-агресор Росія намагається наступати у Харківській області та на Донбасі, владна верхівка її розсипається, як картковий будиночок. І якщо вже продовжувати ігрові аналогії - непохитні, здавалося б, персонажі кремлівської влади нині падають...

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...