Не виходить на зв'язок: Зник відомий білоруський композитор, який жив під Києвом (відео)

Автор суперхітів багатьох артистів, композитор Ніколо Петраш зник із публічного простору й не виходить на зв'язок. Про це розповіла Народна артистка України, співачка Алла Кудлай в інтерв’ю Ростиславу Калацинському, передають Патріоти України.

За словами артистки, зв'язок з композитором, у якої в неї були не лише робочі, а й дружні стосунки, обірвався з початку повномасштабної війни. «Ми не знаємо, де він… Не бере слухавку», – каже співачка.

Кудлай додала, що народний артист і Герой України Юрій Рибчинський, який написав у співавторстві з Ніколою Петрашем багато пісень, також не знає, де нині перебуває композитор.

Кудлай розповіла, що востаннє Петраш виходив на зв'язок ще до початку повномасштабної війни в Україні, у період пандемії коронавірусу. Тоді, за її словами, він жив разом зі своїм братом у Вишгороді на Київщині.

Зазначимо, що 44-річний Ніколо Петраш – автор хітів багатьох артистів, він написав музику та тексти до пісень таких відомих співачок як Ірина Білик, Алла Кудлай, Таїсія Повалій, Наталія Бучинська, Катерина Бужинська, Наталія Шелепницька, Тамара Гвердцителі. Та окрім музики, яку створював, Петраш також був відомий своїми проросійськими поглядами, які часто висловлював у соцмережах до вторгнення.

Зокрема, у липні 2021 року Ніколо Петраш та скандально відомий народний депутат Євген Шевченко, який підтримував дії білоруського диктатора Олександра Лукашенка, вийшли на сцену фестивалю «Слов’янський базар» у Вітебську в Білорусі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...