Під Бахмутом розгортається інтрига, яка дозволить місту видихнути, - Злий Одесит

"Бахмут може видихнути? Не зовсім, звичайно, але все ж... Фіксується зменшення підрозділів приватної військової компанії "Вагнер" у районі Бахмута. Замість них дедалі більше вимальовується відновлених за рахунок частково мобілізованих підрозділів Збройних сил Російської Федерації", - пише військовий оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит) у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Складається таке враження, що Шойгу хоче поцупити у Прігожина медальку за окупацію Бахмута, яку вони, до речі, ніяк не можуть реалізувати вже понад пів року. Якщо раніше за Бахмут дохли мобіки та зеки, то тепер у м'ясорубку підуть чмобіки.

Інтрига, яку розв'яжуть ЗСУ

Звичайно, стежимо за ситуацією дуже уважно, але така рокіровка говорить багато про що. Нагадаю, що Прігожин нещодавно звертався до Міністерства оборони РФ з проханням надати йому чмобіків для компенсації втрат приватної військової компанії. Зеків не вистачало для повноцінного відновлення.

Тоді йому на Фрунзенській набережній відмовили, пославши у напрямку Луб'янки. Тепер і взагалі можуть відібрати бахмутську локацію. Тобто конфронтація наростає, при тому, що Прігожин явно просто так не віддасть Кужугету Бахмут. Інтрига!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...