Під Вугледаром росіяни провели невдалий наступ

На вугледарському напрямку російські військові провели невдалу атаку та були ліквідовані. Кадри з бойовими діями на цьому напрямку показав український волонтер та політик Юрій Мисягін.

«Сили оборони України, які мужньо воюють на вугледарському напрямку, продовжують утилізувати російську морську піхоту Тихоокеанського флоту», – розповів Юрій Мисягін.

Російські військові намагалися зайняти будинки між населеними пунктами Микільське та Павлівка.

Місце зіткнення з російськими військовими

За переміщенням російських військових слідкували розвідувальні безпілотники.

Імовірно, на відео окупантів ліквідували українські снайпери.



У ході бою частину наступальної групи росіян знищили, інша частина покинула тіла вбитих та відступила.

Також на вугледарському напрямку 72-га окрема механізована бригада показала знищення російської техніки.

Українським військовим вдалося знищити самохідну реактивну установку розмінування УР-77.


УР-77 при довжині 7,9 метра, ширині 2,9 метра і висоті 2,5 метра установка масою 15,5 тонни здатна розвивати швидкість до 60 кілометрів на годину.

Імовірно, російські військові цими установками намагалися прокладати собі шляхи серед мінних полів.

Знищена російська установка розмінування УР-77 на вугледарському напрямку. Лютий 2023. Україна. Кадр з відео 72-ї бригади

Сьогодні Вугледар – південна фортеця східного фронту та місце запеклих боїв. Росіяни з постійними штурмами намагаються зайти в місто, але українські військові відбивають ці атаки. Нагадаємо, нещодавно на вугледарському напрямку українські військові розбили чергову бронегрупу росіян.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...