
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Росіяни продовжують удосконалювати військову логістику, розпочавши будівництво нового мосту подвійного призначення біля села Калинівка під Маріуполем. Про це повідомляє керівник Центру вивчення окупації Петро Андрющенко у telegram-каналі, передають Пат...
"Сербія — ще одна трагічна країна, якій "не вдалося". Від 2003 р., коли в Белграді був застрелений серед вулиці "їхній Ющенко", Зоран Джинджич, Росія почувається тут як у себе вдома "по всій клавіатурі" - від енергетичного сектора до ЗМІ (на мій подив,...