
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
НАБУ в рамках справи щодо корупції в енергетиці повідомило про підозру сімом фігурантам. Журналісти з’ясували, про кого саме йдеться. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України. За даними джерел проєкту Схеми у правоохоронних органах, ...
Російський олігарх Сулейман Керімов, який вже 26 років перебуває в російському парламенті, за допомогою дорогих подарунків та підкупів потрапив у близьке оточення очільника Кремля Володимира Путіна. Про це йдеться у розслідуванні видання "Проект", пере...