
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Народні прикмети на 11 листопада: Чому в Україні незаміжні дівчата та торговці шанували Федоров день, що застерігали робити сьогодні, щоб уникнути біди. Православне свято 11 листопада за новим календарем (24 листопада за старим) - день пам'яті Феодора ...
Фігуранти масштабної корупційної схеми у сфері енергетики України відкрито обговорювали труднощі з перевезенням великих сум готівки. Аудіозаписи, опубліковані 10 листопада Національним антикорупційним бюро, демонструють, як учасники організації пакувал...