
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
1. Даний напрямок належить до зони відповідальності угруповання військ (УВ) противника "Восток", до складу якого входять одразу 4 загальновійськові армії (ЗВА) – 29-а, 35-а, 36-а та 5-а ЗВА, а також 68-й армійський корпус (АК) Тобто, по суті, це угрупо...
Активне просування ворога в Запорізькій області, загроза для Гуляйполя, дискомунікація в інформаційній повістці щодо подій на фронті, а також про ситуацію в районі Покровська та Мирнограду — все це у сьогоднішньому випуску. . Росіяни активно протискают...