
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Зеленський наразі вирішив не змінювати керівника Офісу президента Андрія Єрмака, попри незадоволення у суспільстві його діяльністю і окремими заявами представників влади, повідомляє нардеп Ярослав Железняк з посиланням на власні джерела. . Заклики про...
"Арестовщина несеться з кожної праски. "Місяця два, і все скінчиться", "ракет залишилося на тиждень-два". Ну це ж усе вже було. Два, три роки тому. І що?" - пише волонтер Роман Донік на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, ...