
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
За останні кілька тижнів Україна чотири рази використовувала безпілотники для ударів по нафтових танкерах із "тіньового флоту" Росії, загострюючи війну на морі та демонструючи, що українські спецслужби почувають себе дедалі впевненіше, здійснюючи зухва...
У ніч проти 20 грудня російські військові зайшли у прикордонне село Грабовське, що на Сумщині. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Кордон Медіа». Понад 50 місцевих мешканців, які раніше відмовилися від евакуації, були примусово вивезе...