Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Українська парамедикиня, командирка медичної служби "Ульф" батальйону "Вовки Да Вінчі" Аліна Михайлова вважає, що росіяни продовжать наступ на Дніпропетровську область та прагнутимуть подальшої окупації регіону. Про це вона розповіла в інтерв’ю проєкту...
FPV-дрон батальйону SIGNUM наздогнав та знищив російського окупанта на мотоциклі. Відповідне відео опубліковано на каналі підрозділу, інформують Патріоти України.