
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Під кінець року в Росії провели законодавчу підготовку, яка значно розв'язала руки владі в питаннях набору людського ресурсу протягом 2026-го. Фактично узаконено гібридний варіант загальної мобілізації, яку Путін боїться оголошувати відкрито вже кілька...
Станом на 10 листопада російські війська просунулися біля трьох населених пунктів на Донеччині та неподалік селища в Запорізькій області. Про це повідомляє інформаційний OSINT-проєкт DeepState, передають Патріоти України. Ворожі війська просунулись поб...