Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
Вбивство полковника СБУ Івана Воронича здійснили двоє російських агентів, вони знайдені по гарячих слідах після злочину. Відомими на даний момент подробицями події поділився у своєму телеграм-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. ...
"У партії "повернення до Росії першим рейсом" фіксують тяжкі проблеми з розумінням дійсності. Першим рейсом – куди повертатися? Хто ви такі і з чим маєте намір приїхати? З лекціями про демократію й подарунками з Америки?" - пише російський опозиційний ...