Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
1. Склад сил і засобів противника. На даний момент на цьому оперативному напрямку діють дві загальновійськові армії (ЗВА) противника зі складу його угруповання військ (УВ) "Запад" ("у миру" - Московський військовий округ/МВО) - 20-та та 25-та ЗВА. Перш...
У місті Березники Пермського краю РФ ввечері 2 жовтня на території філії Азот АТ ОХК Уралхім місцеві жителі зафіксували два потужні вибухи. Про це пише Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. Підприємство підтвердило інцидент, проте уточнило,...