
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
На території санаторію Жовтень у Конча-Заспі стався конфлікт із стріляниною і взяттям полонених між представниками Головного управління розвідки Міноборони та військовослужбовцями в/ч А4005. Про це увечері в середу, 3 грудня, повідомляє Українська прав...
Російських окупантів вдалося зупинити на підступах до міста Гуляйполе у Запорізькій області, але ситуація залишається дуже напруженою. Про це сказав в етері Радіо NV військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. . "Станом на зараз ми м...