
Вперше вчені заявили про смертельну небезпеку вареного рису. Виявляється, у рисі дуже швидко розмножуються бактерії, інформують Патріоти України посилаючись на Нескучные новости.
Мікроорганізми, які заводяться в рисі, дуже життєздатні і не завжди вмирають навіть при варінні. Мова йде про бактерії Bacillus cereus, які живуть у висушеному рисі у вигляді спор. Якщо рис після варіння тримати в кімнатній температурі, бактерії почнуть розмножуватися. У вигляді побічного продукту зростання мікроби виробляють ряд токсинів. Згідно зі статистикою, щорічно через отруєння рисом хворіють понад 63 тис. людей.
Щоб не потрапити в число отруєних рисом людей, досить прибрати варений рис в холодильник максимум через дві години після того, як він був приготований. При низьких температурах бактерії не зможуть розмножуватися.
"У США швидко зростає популярність Ніка Фуентеса — ультраправого блогера, публіциста (?) і коментатора. Цей чувак — стовідсотковий нацист, расист і антисеміт. Він буквально заявляв, що єврейський таємний уряд керує світом, що Гітлер був молодець, що вс...
Війська країни-агресора Росії окупували село Павлівка Пологівського району Запорізької області. Про це повідомив аналітичний проєкт DeepState у четвер, 6 листопада, передають Патріоти України. Аналітики зазначили, що на Запоріжжі російська армія також ...