Пісню Христини Соловій вкрала... дружина Пєскова (відео)

Пісню української співачки Христини Соловій вкрали росіяни. Зокрема, дружина представника російського диктатора Володимира Путіна Дмитра Пєскова, Тетяна Навка використала пісню Тримай для свого цинічного льодового шоу Вечори на хуторі, інформують Патріоти України.

Соловій відреагувала на нахабну крадіжку й опублікувала відео з шоу, у якому звучить її пісня, перекладена російською мовою. «Отримала від вас чимало позначок у відео Навки. Це не перша крадіжка моїх творів рашистами. І йдеться не про крадіжку однієї пісні Тримай. Йдеться про апропріацію (присвоєння) культурної спадщини українців. Я свідома того, що засудити винних буде нелегко. Звертаюся до усіх українців, зокрема і за кордоном, допомогти мені з пошуком і встановленням причетних юридичних осіб цього „шоу“. Українська пісня — це зброя. І це той випадок, коли ми повинні обʼєднуватись, аби відборонити своє», — написала співачка, закликавши українців зробити репост її звернення в соцмережах.

Зазначимо, у льодовому шоу Навки також прозвучав цинічний переклад пісні Ніч яка місячна у виконанні зрадниці України Ані Лорак.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...