Повний місяць і ретроградний Меркурій: Астрологи назвали небезпечні дні у жовтні

У жовтні відразу два астрологічних явища здатні вплинути на життя і вчинки людини. Обидва ці явища відбудуться в середині місяця, практично одне за іншим, передають Патріоти України.

Повня в жовтні 2019

Повня в жовтні 2019 року настане в ніч з 13 на 14 жовтня. Повний Місяць можна буде побачити на небі в ніч з неділі на понеділок, близько 00:11 годин. Незважаючи на те, що психологи стверджують, що повний місяць ніяк не позначається на поведінці людини, вчені стверджують, що саме в дні повного Місяця найчастіше відбуваються дивні, а часом і трагічні події.

Астрологи рекомендують з 15 жовтня позбавитися від всього непотрібного мотлоху і це стосується не тільки речей, але і різних уподобань, звичок і навіть непотрібних взаємин. Щоб в цей період не притягувати неприємності в своє життя, не варто сердитися на інших людей або бажати їм зла.

Також не варто починати нові проекти в період з 15 по 29 жовтня, так як вони не стануть прибутковими і не принесуть ніякого задоволення. Небажано робити великі покупки або вкладати фінансові вкладення. А от борги варто віддати в ці дні – це допоможе відновити фінансовий потік і виправити фінансову ситуацію.

Ретроградний Меркурій у жовтні 2019

17 жовтня розпочне свій рух ретроградний Меркурій і це також принесе чимало розладів і нервів людям. Розумова активність почне знижуватися, а ось внутрішня робота (роздуми та аналіз) – почнуть рости. Всі процеси, які пов'язані з навчанням, подорожами, спілкуванням, торгівлею – почнуть пригальмовуватися і розвиватися повільніше.

У цей період не варто піддаватися стресам, вступати в конфлікти з оточуючими. Потрібно бути готовими до того, що в цей період подорож може виявитися зовсім не такою, як планувалося. Можливі спонтанні прояви в області бізнесу або взаємовідносин з іншими людьми. Триватиме період ретроградного Меркурія до 30 листопада.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...