"Путін обрав не найкращий спосіб натякати на негайні переговори", - Голобуцький

"Член Палати представників Конгресу США Адам Кінзінґер підтримав позицію, що "будь-який радіаційний витік на Запорізькій АЕС вбиватиме людей в країнах НАТО, тож це автоматично ст.5" Статуту НАТО. І навіть враження АЕС, що "потенційно" можуть призвести до витоку - це теж загроза країнам НАТО і ст.5 Статуту ("принцип колективної оборони" - "напад на будь-яку з держав – членів Альянсу розглядається як напад на них усіх")", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"При тому НАТО однозначно не застрягне в казуїстиці "а давайте пошукаємо неспростовних доказів, що по АЕС втрапив саме снаряд РФ". Буде пошкодження - відповідальність автоматично буде покладено на РФ. І потрактовано як напад на країни НАТО.
Риторика конгресменів чимдалі стає більш жорсткою і агресивною. Позиція - радикальнішою. Тобто, в підсумку отакі заяви дійсно можуть спричинити "жест доброї волі" - окупанти "добровільно" таки полишать Енергодар чи бодай територію АЕС.
--
Путін обрав не найкращий спосіб натякати на негайні переговори...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...

"Помогите нам срочно, подойдет любое г*вно": Окупанти скиглять, що ЗСУ спалюють їх дронами в районі Бахмута (відео)

середа, 1 травень 2024, 21:03

Російські окупанти скаржаться на те, що українські військові “спалюють” їх “маленькими пташками” в районі міста Бахмута Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Як зазначається,...