"Путін тяжко мститься Зеленському - "грає на стороні Порошенка", - політтехнолог Голобуцький

Оновлений санкційний список з двома Порошенками і без жодного Зеленського чи хоча би Єрмака шостий президент Путіну не пробачить ніколи.

"Джерело в ОП розповіло, що ДІЇ ДНР / Росії зі зриву перемир'я НОСЯТЬ ПРОВОКАЦІЙНИЙ ХАРАКТЕР, УСПІХИ ЗЕЛЕНСЬКОГО по врегулюванню конфлікту на Донбасі НЕ ПОДОБАЮТЬСЯ КРЕМЛЮ, ЯКИЙ перед місцевими виборами в Україні ВИРІШИВ ЗІГРАТИ НА СТОРОНІ ОПЗЖ і ЄС".

Телеграм-канал "Резидент".
--
Тільки смійтесь не надто голосно. І матюкайтесь теж", - поділився цікавою цитатою на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" політтехнолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України, та продовжує:

"Виявляється, оте, що робиться на Донбасі, і нахабні погрози й вимоги терористів, обстріли, поранені й вбиті - це "успіхи Зеленського". Інфантильна вимога до Лукашенка "А віддайте-но мені, дядю, 28 вагнерівців з 32-х - мені дуже треба, в мене вибори на носі!" - це, мабуть, теж успіхи Зеленського.

І за це за все Путін тяжко мститься - "грає на стороні Порошенка". Таки оновлений санкційний список з двома Порошенками і без жодного Зеленського чи хоча би Єрмака шостий президент Путіну не пробачить ніколи. Може, навіть взагалі заборонить своїм підприємствам знімати для Росії серіали й фільми, крутити там "Сватів", не дозволить гастролі "95 кварталу" в Росії (а ті якраз заявляли, що дуже не проти) і негайно скасує листопадові гастролі в Білорусі! Він успішний, він ще й не таке може.

Тим часом чимдалі голосніші чутки щодо "споруд ЗСУ", які Пушилін назвав "незаконними" і наказав знести: що українські війська звідти просто відведуть, "щоб не піддавати небезпеці". Читай: віддадуть ще кавалок території "ЛДНР" і назвуть це "видатним досягненням у встановленні миру на Донбасі".

Ну і взяття ОПЗЖ під контроль місцевої влади мінімум в половині областей після 25 жовтня, здається, вже майже очевидне навіть Офісу президента. Ще буквально кілька місяців, і вони навіть оприлюднять якийсь дуже успішний план протидії. Протидії передусім ЄС, звісно, а не ОПЗЖ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...