Розплатився за схожість з соратником Гітлера: У Європі пенсіонери відлупцювали колаборанта з України (фото)

Колаборанту довелося пояснювати , що він начебто не нацист, і відбиватися від нападу, вкусивши одного з кривдників за сідницю, через що він загубив вставну щелепу.

Колаборант Віталій О. й австро-німецький нацист Ернст Кальтенбруннер

У Європі сталася неприємність з колаборантом Віталієм О. з Куп'янська Харківської області, який після деокупації міста втік за кордон. В одному з європейських барів місцеві прийняли його за відомого нациста і дали прочухана. Про це повідомляє "газета "Вісник Дуп'янщини".

Як пише телеграм-канал, інцидент стався у пабі, де ексжитель Куп'янська часто проводить вільний час.

"Ближче до вечора до цього пабу зайшла група з 5-6 пенсіонерів. Вони сіли за сусідній столик. Слово за слово, градус розпиття підвищився, і один із цих пенсіонерів ні з того ні з сього як заволає на все горло — "Кальтенбруннер" і тицяє пальцем у Вітюню. Вітя історію добре вчив, знає хто це такий, загалом він весь білий став від злості", — розповідає очевидець.

Він додав, що намагався ламаною англійською пояснити, що пенсіонери помилилися, але його ніхто не слухав.

"Почалася бійка: нас двоє, їх п'ятеро. Підсумок зрозумілий: синці , вивихи, розбитий ніс, а Вітя в помсту когось вкусив за сідницю, але дарма він це зробив — у нього щелепа вставна, так і не знайшли", — розповів чоловік.

Фігурант історії в пабі Віталій під час повномасштабного вторгнення РФ в мережі підтримував дії російських окупантів, називав бійців ЗСУ нацистами, а Україну — недодержавою.

Також він обіцяв "заінвалідити" проукраїнську дівчину, коли колаборанти обговорювали її зовнішність в мережі.


Ернст Кальтенбруннер: що відомо

Ернст Кальтенбруннер, за якого прийняли куп'янського колаборанта, – австро-німецький нацист, керівник Головного управління імперської безпеки та статс-секретар імперського міністерства внутрішніх справ Німеччини (1943—1945), обергрупенфюрер СС і генерал поліції (1943), генерал військ СС (1944). Став одним з головних організаторів Голокосту. Переконаний антисеміт. До кінця життя зберігав особисту відданість Гітлеру.

У жовтні 1946 року був засуджений до страти через повішення за військові злочини та злочини проти людяності.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...