Шість маловідомих фільмів про Різдво, котрі кінокритики радять передивитися

"Ноель" у перекладі з французької означає "Різдво"

Якщо ви вже замислюєтеся, що подивитися на Різдво, то цей матеріал спеціально для вас.

Запасайтеся мандаринами, гарячим какао, вкривайтеся ковдрою та готуйтеся до перегляду найатмосферніших стрічок у Новому році 2023.

Пропонуємо список з шести маловідомих різдвяних фільмів, які варто подивитися.

Щасливого Різдва, 2005

Французька новорічна кіноісторія, яка розгортається під час Першої світової війни. Історичний фільм, присвячений всім солдатам 1914 року, які зустрічали Новий рік в окопах.

Ось тільки ніяких пострілів не чути: солдати й офіцери покинули свої позиції, щоб обмінятися з ворожою стороною цигарками, шоколадом і побажати один одному щасливого Різдва. Це варто подивитись.

Різдвяна казка, 2008

Французька трагікомедія в головній ролі з Катрін Деньов. Вона тут грає маму великого, але не дуже дружного сімейства.

Діти та онуки збираються під одним дахом на Різдво, але дізнаються жахливу новину про смертельну хворобу одного з членів сім'ї.

8 жінок, 2001

Дія фільму розгортається у маленькому французькому містечку у 50-х роках 20 століття. Саме в різдвяний вечір у будинку збирається велика родина та кілька покоївок.

Однак свято було затьмарене страшною подією: у своїй спальні був знайдений мертвим господар будинку. Хто з 8 жінок скоїв жахливий злочин? Доведеться з'ясувати їм самим.

200 сигарет, 1999

Культовий фільм кінця 20 століття показує молодіжну вечірку 90-х. Хоча назва картини зовсім не святкова, події досить цікаві, адже з таким акторським складом по-іншому не може бути.

Головних героїв грають Кейт Хадсон, Кортні Лав, Пол Радд, Бен Аффлек, Крістіна Річчі. Хіба це не головна причина, щоб його подивитися?

Ноель, 2004

"Ноель" у перекладі з французької означає "Різдво". Ця картина розповідає про дівчину (її грає Пенелопа Крус), яка вирішила піти від свого нареченого (його грає покійний Пол Вокер) саме напередодні Різдва.

Переїхавши до родичів, у них зав'язуються дуже незвичайні знайомства, які змінюють життя всіх героїв. Але саме завдяки цьому під Новий рік вони раптом знаходять себе.

Чоловіки з календаря, 2009

В оригіналі фільм називається "12 різдвяних чоловіків" і, повірте, він сподобається будь-якій дівчині. Історія про те, як напередодні Нового року головній героїні зрадив її хлопець.

Але коли дівчині підвернулася робота над еротичним календарем для жінок, вона і думати про це забула.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...