"Шойгу намагався зберегти посаду": Військовий експерт пояснив поспіх окупантів у наступі на Харківщині

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ, передають Патріоти України.

"Росіяни почали наступ на Харківщині, не підготувавшись до нього належним чином. Такий поспіх зумовлений тим, що Шойгу дуже поспішав розпочати цей наступ, щоб зберегти свою посаду. Йому потрібно було показати якісь результати для того, щоб зберегти посаду. Саме тому він і розпочав цей наступ. Врешті-решт цей наступ захлинувся і велика кількість окупантів була знищена. Сил для досягнення реального результату в росіян не було взагалі", - пояснив Притула.

Експерт наголосив, що росіяни почали наступ на Харківщині повністю непідготовленими військами. "Росіяни підготували для наступу на Харківщині понад 30 тис. угруповання військ. Такої кількості особового складу та ще й без підтримки бронетехніки, просто недостатньо для потужного прориву. Очевидно, що рішення про цей наступ було більш політичним саме для того, щоб Шойгу залишився на посаді міністра оборони РФ", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 1 липня. До кого здавна звертались українці для зцілення . Жіночій день: не варто важко працювати

понеділок, 1 липень 2024, 7:05

1 липня за новим календарним стилем (14 липня - за старим) - день пам'яті святих чудотворців Косми і Даміана. У народі день прозвали Кузьма і Дем'ян. 1 липня за старим календарним стилем згадують мучеників Леонтія, Іпатія та Феодула, а також починаєтьс...

Війська КНДР В Україні - лише частина плану! Йде шантаж задля переговорів. До США летить борт РФ

понеділок, 1 липень 2024, 6:00

Північна Корея, яка підписала з Російською Федерацією угоду про “автоматичну військову допомогу”, відправить інженерні війська до окупованої території Донецької області вже наступного місяця, інформує південнокорейська телерадіокомпанія TV Chosun. Полі...