"Ситуація може стати ще складнішою": Злий Одесит пояснив, як росіяни змогли організувати наступ на Соледар

Росіяни змогли організувати наступ на Соледар. Для цього вони задіяли величезний ресурс, однак ситуація може загостритись тут ще більше. Таку думку озвучив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

Кожен населений пункт біля Бахмута – це бастіон

Коваленко розповів, що кожен населений пункт України важливий. А на Бахмутському плацдармі кожен населений пункт – це бастіон, що блокує наступ ворога на тиждень, місяць, пів року. Росіяни вже пів року намагаються безуспішно окупувати Бахмут, а за цей час були деокуповані Харківщина й частина Херсонщини.

"Бахмут як стояв, так і стоїть. А який ресурс вони туди відправили величезний. Отже, Соледар також є елементом захисту Бахмута. Він як виконував, виконує так і найближчим часом виконуватиме свою роль такого гальмівного елементу, який гальмує наступ російських окупантів", – зазначив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив".

БТГ росіян

Він продовжив, що тут зосереджено 30 БТГ росіян, 15 – 16 з яких постійно перебувають на передовій. Через те вони виснажені, знекровлені, не мають 100% боєздатності. Прігожин відправив зеків на Соледар, чим відкрив тили.

"Та він зробив запит до Суровікіна, щоб той йому прикрив ці тили. Той надав йому підрозділи 7 ДШД. Завдяки цьому вони і змогли реалізувати це просування. Однак якою ціною. Вони знову ж таки витратили величезний ресурс", – зауважив Коваленко.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...