"Україна почала конфлікт" і "має найсильнішу армію в Європі": Кремль зайшов з компліментів", - Голобуцький

"Україна почала конфлікт" і "має найсильнішу армію в Європі": Кремль зайшов з компліментів, аби вмовити союзників на переговори? Це канал офіційної кремлівської пропаганди. І такий цікавий розворот. Ні, не в тому, що "Україна почала конфлікт". А власне у публічному запуску тези про неймовірну потужність української армії. Котрій Росія успішно протистоїть - а жодна армія Європи не змогла би", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Очевидно, це також складова кампанії з примусу союзників до переговорів. Така собі поступка: Україна потужна, ми її поважаємо за це, але російська армія успішно протистоїть. Ви ж маєте розуміти, що це шлях в нікуди: змагання двох потужних армій. А Росія, між іншим, ще й в часі не обмежена, на відміну від України!
Тому це в ваших інтересах - погодитись на переговори з Путіним.
От тільки ядерний шантаж Путіну вже не пробачать (а вони почали влучати в умовно слаборадіаційні відвали ЗАЕС - рівень радіації в 2-2,5 рази вищий за норму, "дрібничка" поки що, але сам факт і те, що вибухи піднімають той пил в атмосферу і несуть в тому числі на країни НАТО!..).
Плюс вже озвучена підозра Кремля, що США "таємно вже постачають Україні більше зброї і значно потужнішу зброю, ніж повідомляють!". Плюс перспектива масштабних поставок за ленд лізом. Плюс "шлагбаумний пас" довкола РФ (Балтія, Фінляндія, Польща - перекрити всі шляхи сухопутного виїзду до ЄС). Плюс вже офіційна позиція окремих європейських держав "ми не хочемо агресивної, небезпечної Росії в сусідах, якщо вона завоює Україну, тож не маємо цього допустити!". Плюс переоснащення Бундесверу з позицій "потужного сучасного захисту від російської збройної загрози". Те саме - у Великій Британії та в інших державах: Росія офіційно визнається безпосередньою збройною загрозою. Путін запізно наважився на схиляння до переговорів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія окупувала понад 650 кв. км території України з початку 2024-го року - Reuters

субота, 18 травень 2024, 20:52

Від початку 2024 року країна-агресор Росія захопила більше територій, ніж втратила під час контрнаступу України влітку 2023 року. Про це пише агентство Reuters із посиланням на розрахунки фінської групи з аналізу даних Black Bird Group у суботу, 18 тра...

"Поліція збирає трупи": Журналіст повернувся з Вовчанська та відверто розповів про ситуацію (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:41

Воєнний журналіст та фотограф Олесь Кромпляс, який повернувся із Вовчанська, відверто розповів в інтерв'ю Radio NV, яка ситуація в місті, як доводиться під обстрілами евакуювати цивільних та що кажуть військові, передають Патріоти України. — Що зараз у...