В окупованій Новій Каховці прогриміла серія потужних вибухів, чорний дим заполонив сонячне небо (відео)

Вдень 24 серпня в Новій Каховці прогриміли потужні вибухи. Над містом піднімається дим, повідомляють місцеві Telegram-канали. У місті прогриміли вибухи, потім в небі помітили дим, передають Патріоти України.

Звуки вибухів схожі на детонацію боєприпасів. Однак офіційної інформації української сторони щодо удару по складах окупантів поки не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Постачалася раніше до М'янми: У росіян помітили рідкісну техніку, яку виготовляли в Харкові (фото)

субота, 18 травень 2024, 19:30

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що у російських військ в Україні була помічена рідкісна бойова машина МТ-ЛБМШ. Фото техніки Коваленко показав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України...