"Варити жабу, підвищуючи градус": Військовий аналітик пояснив заяву Байдена про заборону бити по Москві

Військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих прокоментував заяву Байдена, що США не дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по Москві, передають Патріоти України.

"200 миль, які пролунали від президента США Байдена, пов'язані з передачею Україні ракет ATACMS. Це означає, що ці ракети в нас є. Вони застосовуються, і до цього часу застосовувалися по території України, яка тимчасово окупована агресором. В першу чергу йдеться про Крим. Там знищувалися об'єкти ППО, які мали захищати об'єкти окупантів", - зауважив Рябих.

За словами військового експерта, заяви Байдена можна розглядати як "ритуальні танці" з боку США. "І схожі на те, як можна варити цю жабу, поступово підвищуючи температуру, і дивлячись, щоб вона не вистрибнула з цієї каструлі, яка може закипіти. Тим більше, що заява Байдена пролунала на тлі чергових випробувань Повітряними силами США міжконтинентальної балістичної ракети та перевірки готовності французької ядерної складової. Це знакові заяви, які можна розглядати, з одного боку, як намагання США заспокоїти агресора. А з іншого боку, попередити, що якщо будуть загрози для України, то не виключається, що ракети можуть долетіти й на відстань до 200 миль. Звісно, що не по Москві, бо до Москви трохи більше", - наголосив Рябих.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...