Вбивство перехожого у Москві: ЗМІ пишуть, що жертва - син відомого бізнесмена

В Москві чоловік зі зброєю відкрив стрілянину на вулиці. Внаслідок чого загинув 35-річний чоловік. Його особистість правоохоронці не розкривають. Про це пише російське видання “Медуза”, передають Патріоти України.

Як стало відомо, стрілянина відбулась на вулиці Олексія Свиридова. Там чоловік, ймовірно, з автомата АКС-74У відкрив стрілянину та вбив перехожого. Російська МВС заявляє, що йдеться про замовне вбивство.

Після поранення потерпілий намагався втекти, проте нападник добив його пострілом у голову. Всього підозрюваний зробив щонайменше три постріли. Після нападу підозрюваний втік у ліс в районі Очаково-Матвіївське. Наразі його розшукують поліцейські, введено план “Перехоплення”.

Деякі російські телеграм-канали пишуть, що вбито було 34-річного Костянтина Балішанського. Це скейтер, який брав участь у команді NikeSB Росія. Балішанський відомий у колі скейтерів на прізвисько Свіч. Чоловік мешкав у сусідньому дворі від місця події та працював системним адміністратором в одній із московських фірм.

Крім того, він може бути сином бізнесмена Андрія Балішанського, який очолює компанію Mediasystem Group, яка займається мультимедійним обладнанням. Балішанський-молодший працював у цій же компанії. Андрій Балішанський відмовився коментувати те, що сталося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...