Відома "світська левиця" вперше розповіла про самогубство матері

За словами Вольнової, у її матері виявили рак головного мозку, і вона не хотіла бути тягарем рідним.

Українська "світська левиця", телеведуча, модель, фотограф, продюсер і актриса Світлана Вольнова вперше розповіла про трагедію, яку пережила в юності. У 16-річному віці вона втратила матір. Жінка вчинила самогубство, дізнавшись про невиліковну хворобу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За словами Вольнової, у її матері виявили рак головного мозку, і вона не хотіла бути тягарем для рідних. "І їй залишилося зовсім небагато, і вона просто не хотіла, щоб ми мучилися з нею. Вона пішла і кинулася під електричку", - вперше публічно зізналася Вольнова.

Вона додала, що її мати одного разу просто зникла і родичі її довго шукали, поки батько майбутньої зірки не знайшов тіло своєї дружини в одному з моргів. Після цього чоловік пережив клінічну смерть через сильний стрес. Переживши трагедію, Світлана дуже швидко подорослішала, взявши на себе відповідальність за хворого батька і стареньку бабусю.
Також 50-річна знаменитість розповіла, що вона народилася в Ленінграді в сім'ї з дворянським корінням. Виховувала Світлану в основному бабуся. "Дуже суворий тато, який з п'яти років вчив мене тримати виделку й ніж, і я повинна сидіти з прямою спиною. Мама завжди розкішна, весела", - розповіла Вольнова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Telegram поширюють фейк про евакуацію на Полтавщині, в ДСНС відреагували

неділя, 28 квітень 2024, 22:41

У мережі шириться фейкова інформація від ДСНС про нібито проведення евакуації з низки населених пунктів Полтавської області через ракетні обстріли РФ. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України. "Через месенджер Telegram розповсюджується інформ...

Мотиви вчинку невідомі: США задешево придбали 81 бойовий літак радянських часів у союзника РФ, - ЗМІ

неділя, 28 квітень 2024, 22:29

США придбали у Казахстану 81 бойовий літак радянських часів. Про це повідомляє Kyiv Post, передають Патріоти України. Зазначається, що Казахстан, який оновлює свій авіапарк, продав на аукціоні 117 винищувачів і бомбардувальників радянських часів, у том...