Вони щось чули? Лаврову в Африці вручили "Орден Жеребця" (фото)

Міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова під час його візиту до Буркіна-Фасо було удостоєно «Ордена Жеребця», передають Патріоти України.

Відповідну нагороду главі російського МЗС, якого через його характерну зовнішність часто порівнюють із конем, вручив глава місцевої військової хунти Ібрагім Траоре.

При цьому кремлівські пропагандисти, активно публікуючи фото з церемонії вручення цього ордена, його назву чомусь вирішили не згадувати.

Зі свого боку відомий публіцист Олександр Невзоров, коментуючи нагородження російського міністра, зазначив, що на «жеребця» той ну аж ніяк не тягне. «Лаврову дістався „Орден Жеребця“, хоча мав бути вручений орден мерина (кастрованого жеребця). Мабуть, ніхто у РФ не продемонстрував настільки ж жалюгідної і покірної поведінки, як Лавров. Він не ідіот, на відміну від усієї решти „вертикалі“ упиря. Абсолютно розуміючи злочинність і безглуздість війни — Лавров обслужив її на повну», — написав він у себе у Telegram-каналі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...