"Вони вже почалися": Відома тарологиня розповіла про мирні переговори з РФ

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова розповіла про те, що переговори з РФ вже тривають. Вона зазначила, що після Саміту миру Україні пояснять, що "про частину своєї території потрібно забути". Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України.

"Переговори з Рашкою (Росією - ред.) вже є і вони вже йдуть. Дай Бог, щоб ми хоч якусь долю з того, що відбувається, дізнались. Друге - ми з вами після Саміту дізнаємось таку умову, що наче - ця зона, вона вже все, забудьте українці про цю землю. І тут одразу нам оголошують якісь добрі новини, що ця земля вже чекає на нас або ви можете її звільнити", - сказала вона.

Водночас тарологиня прогнозує, що ситуація для України покращиться вже восени. "Ситуація вирівняється після жари, це вже буде восени", - пояснила Яна Пасинкова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...