"Вже в лютому-березні Україна почує про дестабілізацію і втратить нові землі", - Мирослав Гай

В урегулюванні воєнного конфлікуту в Осетії 2008-го року, а по факту агресії РФ, участь брав, до речі, саме пан Штайнмаєр зі своїм планом.

Мирослав Гай. Фото: соцмережі.

"Передбачаю, що зараз, після заяви Путіна про неспроможність Зеленського відвести війська, може бути знижена інтенсивність обстрілів з боку окупаційних військ РФ. Це робитеметься саме для того, що б спонукати українську сторону розпочати розведення", - пише волонтер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Не дивлячись на те, що навіть при такому сценарії, будуть окремі факти порушення перемир'я з боку РФ, команда ЗЕ скоріше назве зниження обстрілів "дотриманням режиму тиші" та дасть наказ на відведення військ. Вся ця ситуація можливо триватиме до Нового Року. А там вже тільки Бог знає, що буде.

Правда з лютого-березня ми маємо високу імовірність дестабілізації країни та початку нового етапу ескалації та навіть втрати територій. Судячи з оперативної обстановки на кордонах. При такому сценарії, Зеленського звинуватять у всіх гріхах, як і всю його команду разом, всіх цих нянь, манікурщиць, фотографів та рестораторів...

Питання стоїть тільки в тому, як багато ми дозволимо відхапати територій? А те, що РФ буде намагатися це зробити говорить досвід Абхазії, Осетії, Чечні та Придністров'я.

В урегулюванні воєнного конфлікуту в Осетії 2008-го року, а по факту агресії РФ, участь брав, до речі, саме пан Штайнмаєр зі своїм планом. Зараз 20% Грузії під окупацією.

За будь яких сценаріїв нас чекають важкі часи і хай допоможе нам Господь. Шкода час та життя людей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...