З архіву ПУ. Російські ЗМІ пліткують про Софію Ротару та її молодого коханця

72-річній артистці приписують роман з колишнім солістом групи "Турбомода" і екс-коханим Тетяни Буланової Сашком Поповим, який молодший за неї на 33 роки.

Журналісти почали обговорювати особисте життя легендарної співачки - Софії Ротару. Про це повідомляє російське видання "Собеседник", передають Патріоти України.

Раніше Попов не приховував свого захоплення Ротару і навіть пропонував їй руку і серце. А зараз він нібито часто їздить до Києва. "Саша останнім часом часто їздить до Києва, - розповіло джерело видання. - Йому пощастило - у нього білоруський паспорт, тому в'їжджати на територію України він може безперешкодно. Там він днює і ночує. А коли у нього запитують, що робить в Києві, лише посміхається у відповідь".

Також кореспонденти видання помітили Попова на концертах Ротару, він стояв за лаштунками. А після він розмістив в своїх соціальних мережах спільні фотографії з артисткою. На них співачка посміхається і ніжно тримає його за руку. "Я дивився і потопав у цих очах, не чуючи нічого навколо", - підписав фотографію з Софією Попов

Журналісти зв'язалися з Сашею, щоб дізнатися правду про те, що його пов'язує зі співачкою. Ледь почувши питання про Ротару, він тут же кинув трубку. Софія Михайлівна також коментарів не дає.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...