З "кухаря Путіна" не вийшло "спасітєля атєчєства": Пригожин визнав, що "вагнерівці" не здатні взяти Бахмут

Не ту страву приготував кухар путіну зі своїх одноразових солдатів

євген пригожин, власник російської приватної «Армії Вагнера», визнав, що їй не вдається захопити українське місто Бахмут. В інтерв'ю одному з пропагандистських видань він визнав, що бойові дії є надзвичайно важкими та виснажливими, тому в них зі сторони окупантів гине велика кількість військовослужбовців.

За його словами бої точаться на околицях міста, але просунутися далі вглиб найманці не можуть. Кожен будинок, є лінією оборони.

Це перше визнання пригожина, що «вагнерівці» не просуваються під Бахмутом. Але ще в жовтні він повідомляв, що вони просуваються на сто-двісті метрів в день біля міста.

пригожин, очевидно, хоче звинуватити у провалі Міністерство оборони або російський військово-промисловий комплекс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...