Загроза повторного вторгнення РФ: Жданов дав поради мешканцям прикордонних областей

Військовий експерт Олег Жданов висловив переконання, що військово-політичне керівництво України завчасно повідомлятиме про ймовірність вторгнення російських військ, називаючи орієнтовні дати. Про це він говорив у своєму відеоблозі, відповідаючи на запитання мешканця прикордонної Сумської області, передають Патріоти України.

“Думаю, що цього разу ми все будемо знати і жодних несподіванок не буде. Я думаю, що місцеве населення буде оповіщено, щоб мирні люди могли евакуюватися у безпечне місце і не потрапити в зону активних бойових дій, як це було в лютому-березні минулого року”, - наголосив він.

Також він порадив стежити за новинами щодо формування ударних угрупувань армії держави-агресора біля кордонів України. “Якщо буде формуватися ударне угруповання навпроти Сумської області, то природно вона рано чи пізно розпочне вторгнення і треба буде подумати про власну безпеку. Але я впевнений, що військово-політичне керівництво буде попереджати цивільне населення, називаючи дати ймовірного вторгнення”, - запевнив експерт.

Олег Жданов наголосив, що у Російської Федерації не буде другого шансу здійснити раптовий напад.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, — офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...