Завдяки саміту миру бачимо реальну підтримку України й Росії. Хорошого для нас мало, - Віктор Андрусів

"Саміт миру. Очевидно, що історія із самітом миру пішла не в такому ключі, як очікували його ідеологи. Але є одна дуже важлива ціль, якої цей саміт досягає за будь-яких умов, – аудит нашої міжнародної підтримки", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Завдяки саміту ми можемо побачити реальну ситуацію щодо підтримки нас чи Росії. І, як ми бачимо, хорошого для нас мало. Окупанти змогли втримати свою коаліцію "ображених". Захід же вчергове демонструє брак волі й чіткості в нашій підтримці. Тож не дивно, що багато країн починають падати в тему "все не так адназначна".

Загалом же саміт миру доводить, що переговори для нас не на часі. Бо такі переговори нам нічого хорошого не віщують.

Однак, я думаю, ситуація зміниться до кінця року, якщо нам вдасться встояти й увесь російський наступ при тисячах загиблих залишиться на рівні кількох сіл і містечок. Думаю, це ще раз змусить всіх подумати про смисл цієї війни. Тому я більше роблю ставку на умовно грудневий саміт миру".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...