"Зеленського знову виставили на широку американську аудиторію як геть некомпетентного лідера, котрий розуміється на обговорюваних темах гірше за Трампа", - політтехнолог Голобуцький

"На запитання ведучого, чи не боїться Україна після останніх подій в Афганістані, що США потенційно можуть так само покинути її сам на сам, Зеленський позначив лише три базових відмінності між Україною і Афганістаном - ми маємо меншу залежність від США, ми більша країна і ми довше воюємо", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Україна не залежить від США так, як Афганістан залежав. І я дійсно вважаю що за лічені дні, 5-7, таку велику країну неможливо захопити", - сказав український президент.

--
Тобто, головної відмінності - що в нас НЕ громадянська війна, а війна із зовнішнім збройним агресором, - Зеленський так і не розуміє. При тому, що вже минуло два тижні від розмови з Байденом, а конкретно ці моменти - чим Україна відмінна від Афганістану - йому мали надати в доповідній по пунктах крупним шрифтом ще до початку візиту, бо подібна тема для діалогу була очевидна.
Це крім інших очевидних моментів, котрі важливі для американської аудиторії CNN: що США залишаються світовим лідером, тож безпосередньо зацікавлені в замиренні на теренах Європи, в притлумленні агресивності Росії, тим більше напередодні очікуваного загострення стосунків з Китаєм.
Про те, що економіка України ґрунтована значно на більшому числі галузей, ніж макові поля і наркотрафік, теж промовчав. Як і про те, що в нас державною ідеологією не є тероризм - тобто, це геть інакший спосіб взаємодії з союзниками і геть інакший рівень небезпеки.
Зрештою, Україна і США належать до одного цивілізаційного шару, тож нам просто легше порозумітись.
А так, Зеленського знову виставили на широку американську і світову аудиторію як геть некомпетентного лідера, котрий розуміється на обговорюваних темах гірше за Трампа. Хоча насправді не так принципово, чи він розуміється, - його мали підготувати в ОП. Базові тези, опорні фрази, очікувані питання і найбільш вигідні чи нейтральні відповіді: запам'ятовує текст Зеленський добре. Але йому цього тексту не дали. Знову".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...