Зі страшка з вусиками в зірку пропаганди: Як з Тіни Канделакі створили легенду росТБ

Скандальна російська ведуча Тіна Канделакі вже стала легендою росТБ і зіркою пропаганди Кремля. Однак вона неохоче згадує про те, хто ж зробив її відомою і як вона зі страшка з вусиками стала жінкою, якій приписують романи з багатьма політиками, такими як Путін та Кадирів. У новому сюжеті "Грошей" розбиралися, як Канделакі зрадила своїй батьківщині і зуміла прославитися. Без протекції не обійшлося, зазначають Патріоти України.

Грузинка народилася в Тбілісі, її мама була лікарем, а тато - директором овочебази. Канделакі мріяла про славу з дитинства, вона марила багатством і популярністю. Спочатку вона поступила в медичний і хотіла стати пластичним хірургом, але незабаром зрозуміла, що мріє про інше. Канделакі перевелася на журфак, користуючись протекцією свого батька. Після цього її взяли на один з телеканалів Грузії, де її посилено "просували".

Канделакі навіть не знала рідної мови, їй писали тексти грузинською з транскрипцією на російській. Потім вона подалася до Москви, де зустрілася з актором Стасом Садальським. Він згадує, що спочатку Канделакі була страшком з вусиками, але йому вдалося перетворити її на зірку росТБ. Дивно, але їй не приписували роман з Садальським, проте знайшлися більш відомі чоловіки, з якими "світилася" Канделакі.

Так, вона прикидалася розумною і користувалася владою своїх покровителів, при цьому не забувала заводити нові знайомства. Садальський познайомив Канделакі з бізнесменом Андрієм Кондрахіним. Вона прожила з ним 12 років, постійно йому зраджувала, а потім і зовсім кинула чоловіка, коли у того почалися проблеми.

"Грузинський метелик" легко зраджує людям і забуває про те, хто їй допомагав. Більш того, заради грошей Канделакі навіть зрадила своїй батьківщині. У 2008 році, коли РФ бомбила Грузію, вона стала на бік країни-агресорки і постійно просувала російську пропаганду.

У "послужному списку" Канделакі чимало романів. Вона крутила інтрижки з мільярдером Сулейманом Керімовим, футболістом Артемом Мілевським, соратником Януковича Сергієм Курським. Крім цього, Канделакі приписують роман навіть з Рамзаном Кадировим. Вона намагалася спокусити і Путіна, але їй не допомогло навіть глибоке декольте.

Канделакі спритно бреше і вміло видирається з брудних скандалів. Їй вдається "заминати" навіть найнеприємніші історії. Легенда російської пропаганди зуміла розбагатіти, обзавестися елітною нерухомістю і отримати чимало високих посад. Канделакі не приховує, що любить гроші і вдало продає своє ім'я. Вона пишається цим і не вважає, що це ганебно.

Війну РФ проти України Канделакі виправдала досить невимушено, як і вторгнення країни-агресорки до Грузії. Нині, майже за рік після повномасштабного вторгнення в Україну, вона активно просуває російські фейки про "біолабораторії" в нашій країні. Канделакі йде за добре відомим сценарієм, написаним машиною пропаганди Кремля.

Говорячи про РФ, Канделакі завжди намагається прославляти країну-агресорку і приписує їй чимало фейкових заслуг. Складно уявити, що колись Канделакі була зіркою і в Україні. Шоу "Найрозумніший" було вельми популярним, проте учасники проекту не поділяють пропагандистських поглядів зрадниці. Вони навіть писали Канделакі відкритого листа, де посилали її "слідом за російським військовим кораблем". "Дорогі "розумники", я свій вибір зробила", - відповідала зрадниця на відкритий лист.

Канделакі продовжує підтримувати Путіна попри всі санкції, які зачіпають не тільки її, але і її дітей. Втім, мрії зрадниці про "велику РФ" руйнуються, адже кривавий диктатор зазнає поразок на фронті і вже близький до повного провалу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...