Тарифи тільки злетять? У "Нафтогазі" розповіли, чи можливе зниження цін на газ для населення в Україні

У "Нафтогазі" розповіли про можливе зниження тарифу на газ для населення. Наразі про це не може бути мови, оскільки ціни на газ на європейському ринку набагато вищі, ніж платить населення в Україні, передають Патріоти України.

Проте компанія Нафтогаз, навіть зберігаючи один із найнижчих тарифів на газ, намагається підтримувати якість своїх послуг на високому рівні. Про це розповіла прес-служба Нафтогазу у Facebook-акаунті компанії.

Деякі громадяни досі неадекватно оцінюють ситуацію на газовому ринку Європи. Вони вважають, що газ для населення в Україні продають надто дорого та вимагають знизити ціну на блакитне паливо.

"Змініть тарифи для населення до 6.50 грн", - вкотре звернувся до Нафтогазу один із клієнтів. У відповіді на його прохання прес-служба компанії відповіла, що "Нафтогаз" не може не враховувати поточну цінову ситуацію на міжнародному ринку. А там зараз ціни на газ дуже високі, набагато вищі, ніж платить населення України. Водночас, Нафтогаз намагається утримувати для своїх побутових клієнтів одну із найнижчих цін на газ.



"Ми продовжуємо працювати, щоб наші клієнти могли отримати більш вигідні ціни та якісніший сервіс. Ціна враховує поточну ситуацію на міжнародному ринку, де ціни на газ високі і станом на сьогодні продовжують зростати. Але постійні клієнти ДК Нафтогаз України продовжують платити по одній із найвигідніших цін на газ – 7,96 грн/куб. Перевірити можна тут: https://gazpravda.com.ua/cini-gaz", - йдеться у відповіді Нафтогазу.

При цьому тарифи на газ для населення, ймовірно, підвищуватимуть після закінчення опалювального сезону. Про це вже зараз лунають голоси у владі. Зокрема голова парламентського податкового комітету Данило Гетманцев вважає, що населення платить за газ невиправдано низькі ціни, і їх потрібно підвищувати ще до закінчення війни

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

"Поступово повертаємося...":У НБУ прокоментували стрибок курсу долара до 40 гривень

четвер, 25 квітень 2024, 18:39

Зростання курсу долара до гривні останнім часом викликано ринковими факторами, які не несуть загрози для стабільності ринку. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг, який транслювався на Youtube, передають...