Дуже часто, спостерігаючи за роботою професійних кулінарів, можна відзначити, що вони додають рослинну чи оливкову олію в процесі маринування м’яса чи риби. Ця дія має цілих три причини, передають Патріоти України.
Якщо ви маєте замаринувати велику кількість м’яса або риби, є ймовірність, що спеції нерівномірно розподіляться в продукті. Завдяки доданню олії цієї проблеми можна уникнути.
Коли йдеться про маринад, передбачається, що шашлик або стейк маринуватиметься деякий час, а це означає, що він неминуче піддається впливу повітря.
Олія створює на поверхні продукту захисну плівку, яка запобігає обвітрюванню.
Якщо вам належить посмажити сьомгу чи свинину, яка якийсь час маринувалась з додаванням олії, ви можете не додавати жир на гриль чи сковороду.
Адже рослинна олія виключає сухий контакт продуктів із розпеченою поверхнею, тому ви можете бути впевнені, що страва не пригорить.
Аромати супроводжують нас щодня, впливаючи на настрій, поведінку та навіть рішення. Здатність запахів впливати на підсвідомість стала основою ароматерапії та парфумерного мистецтва. Людина сприймає аромат не лише через органи чуття, але й через асоціац...
Очі розбігаються від різноманіття мандаринів на прилавках. Але які покласти до корзини, щоб вдома ласувати солодкими плодами? Наші поради допоможуть обрати найкращі цитрусові, передають Патріоти України. Знайти солодкий мандарин у магазині може бути не...