Сезон молодої картоплі зазвичай починається у квітні і триває до червня. Часто в магазинах і на ринкових прилавках цього бюджетного продукту так багато, що вгадати з вдалим не так уже й просто, передають Патріоти України.
1. Хороша молода картопля повинна бути:
2. Як зберігати молоду картопл
Краще картоплю зберігати немитою і в темному, прохолодному місці, так вона довше буде їстівною. Як би це дивно не звучало, але ґрунт (бруд) захистить її від усіляких ушкоджень.
3. Як варити молоду картоплю
Оскільки вона має зовсім тоненьку шкірку, краще її не чистити ножем, а достатньо буде просто добре вимити і максимум – пройтися металевої губкою. Після цього ще раз добре промийте картоплю і помістіть у каструлю зі злегка підсоленою водою. Доведіть до кипіння і ще близько 10 хвилин на слабкому вогні варіть до готовності. Злийте воду, додайте олію, сіль, перець, зелень, часник – за смаком.
Чи може те, що ми їмо, визначати, ким ми є? Науковці дедалі частіше відповідають на це запитання ствердно. Ідея "ти є те, що ти їси", яку ще в XIX столітті вважали радше метафорою, нині отримує наукове підтвердження, передають Патріоти України. Огляд д...
Кава є одним з найпопулярніших й найулюбленіших напоїв у багатьох країнах світу, займаючи лідируючі позиції щодо споживання після води. Вона є частиною культури та традицій, й її щоденне споживання обчислюється мільярдами чашок, передають Патріоти Укра...