А ви це знали? Як правильно вибирати, зберігати й варити молоду картоплю

Сезон молодої картоплі зазвичай починається у квітні і триває до червня. Часто в магазинах і на ринкових прилавках цього бюджетного продукту так багато, що вгадати з вдалим не так уже й просто, передають Патріоти України.

1. Хороша молода картопля повинна бути:

  • сухою,
  • твердою,
  • без пошкоджень і різних плям.

2. Як зберігати молоду картопл

Краще картоплю зберігати немитою і в темному, прохолодному місці, так вона довше буде їстівною. Як би це дивно не звучало, але ґрунт (бруд) захистить її від усіляких ушкоджень.

3. Як варити молоду картоплю

Оскільки вона має зовсім тоненьку шкірку, краще її не чистити ножем, а достатньо буде просто добре вимити і максимум – пройтися металевої губкою. Після цього ще раз добре промийте картоплю і помістіть у каструлю зі злегка підсоленою водою. Доведіть до кипіння і ще близько 10 хвилин на слабкому вогні варіть до готовності. Злийте воду, додайте олію, сіль, перець, зелень, часник – за смаком.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...