Нерідко покупці уникають купівлі риби з морозильної камери. Вони віддають перевагу живим екземплярам або охолодженим. Але такий продукт не завжди виявляється кращим за якістю, передають Патріоти України.
Експерти зазначили, що в магазинах у живому вигляді не продають дику рибу. В акваріумах є лише вирощена на фермах і промислова. Під час купівлі такого продукту варто перевіряти, щоб живності вистачало кисню і вода не була каламутною.
Фахівці радять вибирати заморожену рибу. Найголовніше, щоб вона була правильно заготовлена і транспортована, а також зберігалася у відповідних умовах. Найкраще брати тушки, заморожені шоковим методом: одразу після вилову за температури -42 градуси. У такому разі зберігаються смакові якості.
Практично вся охолоджена риба робиться із замороженої. Експерти рекомендують купувати заморожену, але звертати увагу на температуру зберігання. Вона має бути не вищою за -18 градусів.
Краще вибирати ту, яка була заморожена в морі. Якщо виробник використовує таку технологію, він це на маркуванні обов'язково вкаже. Зверніть увагу на очі: вони мають бути не каламутно-сірими, а прозорими, пояснили фахівці.
Після ситної вечері немає нічого кращого, ніж завантажити всі брудні прибори у посудомийну машину, передають Патріоти України. Одним натисканням кнопки навіть найзабрудненіший посуд стає чистим та блискучим. Але, як з’ясувалося, більшість людей корис...
Схуднення - завдання не з легких. У кожного з нас свій шлях до заповітної мети, але суть завжди одна: дефіцит калорій. Тобто, ми маємо витрачати більше енергії, ніж отримуємо з їжею, передають Патріоти України з посиланням на ВВС. "Тоді організм почина...