Яблука – це потужне джерело важливих мікроелементів для нашого організму, вони можуть замінити купу ліків, тому від них сама користь, передають Патріоти України.
Фрукти містять близько 30 вітамінів та 150 корисних мікроелементів, тому це справжній суперфуд, до того ж, недорогий. Вчені довели, що найкорисніші яблука червоного кольору, вони мають значно більше антоціанів, ніж зелені фрукти. Ця сполука підтримує здоров’я серцево-судинної системи та кишківника. А ще антиоксидант зв’язує вільні радикали, захищаючи клітини організму від окиснення. Також червоні яблука захищають шкіру та організм від старіння, тому їх по праву можна назвати молодильними. Розповідаємо, яка користь яблук для нашого здоров’я, кому їх не варто вживати.
Не можна їсти сирі яблука тим, хто має проблеми з кишківником, їх краще запікати. Якщо є здуття та коліти, фрукти краще їсти без шкірки. Яблука можуть стати причиною утворення зубного нальоту, тому після їх вживання треба чистити зуби.
У насінні яблук міститься небезпечна речовина – ціанід, для отруєння треба багато кісточок, але краще не ризикувати й не їсти їх. Також фрукти мають сильний алерген, тому варто перевірити, чи немає у вас на них алергії.
Все залежатиме від здоров’я людини. Солодкі сорти фруктів містять багато цукру, тому рекомендовано з’їдати не більше чотирьох штук на день, аби не було стрибків глюкози в крові. Якщо ви з’їдаєте більше яблук, тоді варто обирати менш солодкі сорти і не їсти солодощі.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...