А ви це знали? Картопля стане ще смачніше, якщо ви додасте при варінні один інгредієнт

Картопля майже кожен день представлена на столах під час обіду. Варена, печена, смажена, пюре - варіантів нескінченно багато, а для цього ви можете подати її з істотним спектром додатків. Вона відмінно поєднується з м'ясом, рибою, овочами, передають Патріоти України.

Однак найчастіше господині роблять ставку на традиційну, відварну картоплю, яка протягом багатьох років трохи набриднула. Просто уникайте деяких популярних помилок. Додайте одну річ, і смак цієї нехитрої страви буде абсолютно іншим.

До цих пір більшість людей, безумовно, не замислювалися над тим, що можна додати в картоплю під час приготування їжі, щоб трохи змінити її смак. Виявляється, що зовсім не потрібно шукати серед нескінченної низки інгредієнтів, а цей один компонент, безумовно, кожна людина має на своїй кухні. Вся справа - в часнику.

Під час приготування картоплі додайте зубчик часнику

Якщо під час приготування ви додасте в воду зубчик часнику, кінцевий смак картоплі буде зовсім інший і напевно сподобається кожному. Однак, якщо ви не дуже любите часник, відмінним рішенням буде додати гілочки розмарину, петрушки або базиліка. Ці приправи також забезпечують картоплі неповторний смак.

Прикра помилка при варінні картоплі, яку здійснюють багато

Всупереч розхожій думці приготування картоплі може бути досить складним заняттям, особливо для кулінарних новачків, які регулярно роблять одну й ту ж прикру помилку. Хоча приготування картоплі в холодній воді не строго заборонено, це не найкраща практика.

Якщо покласти картоплю в холодну воду, то під час довгої термічної обробки руйнуються корисні вітаміни, тому, щоб їх зберегти, найкраще кидати очищені бульби прямо в окріп. Більш того, щоб страва була ще корисніше, слід додати тільки плоску чайну ложку солі на літр води і не більше. Деяким це може здатися банальним, однак приготована таким чином картопля зберігає набагато більше поживних речовин, які сприятливо впливають на наш організм.

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...