Смачні та апетитні домашні котлети подобаються багатьом. Чи хтось відмовиться від порції пишних і соковитих котлет з хрусткою скоринкою, передають Патріоти України.
Смак улюбленої страви залежить від якості основного інгредієнта – фаршу.
Фарш готують з будь-якого м’яса, але особливо м’якими та смачними виходять котлетки з курячого філе, якщо їх правильно посмажити.
Здавалося б, такий простий процес не потребує особливих навичок, але й у цій справі є свої нюанси.
Котлети викладають на добре розігріту сковорідку і смажать на олії на сильному вогні до рум’яної скоринки з одного і з іншого боку.
Не варто викладати котлети надто близько одну до одної, інакше їх буде складно перевертати.
Панірування котлет
Традиційно котлети потрібно добре обваляти в борошні або панірувальних сухарях.
Обов’язково паніруються котлети пожежні, кордон блю, шніцель.
Котлети можна робити як у паніровці, так і без неї. Панірування теж може бути різним: готове магазинне з хліба, темне – з домашнього чорного хліба зі спеціями.
Панірування не знадобиться для бургера, печінкових котлет.
Якщо до котлет додають манку або борошно, то панірування точно не потрібне.
Наукове дослідження Каролінського інституту у Швеції виявило низку професійних чинників, які значно підвищують ризик розвитку діабету 2 типу. Результати цього дослідження проливають світло на те, як сучасне робоче середовище може мимоволі сприяти зрост...
Килим робить будь-яку кімнату затишнішою, але утримувати його в чистоті - справжній виклик. Через кілька місяців він втрачає свій вигляд, збирає пил, шерсть і… запах. Професійна хімчистка? Часто дорожча за сам килим! Та є старі-добрі методи, перевірені...