А ви це знали? Може принести проблеми і бідність! Чому категорично не можна носити чужі сумки

Часто ми купуємо собі ті чи інші речі, але з часом починаємо розуміти, що вони нам більше не подобаються. Шкода викинути таку річ просто через те, що хочеться нову. Адже вигляд то у неї хороший і можна ще носити і носити. Нерідко це стосується саме сумок, передають Патріоти України.

Якщо сумка хороша, то, здавалося б, чому б її не подарувати комусь. Однак виявляється, що робити так не можна. І тут питання не в тому, що вона вже була у використанні, а в її енергетиці. Людина, яка прийняла такий подарунок, може нашкодити сам собі.

Чому не можна носити чужу сумку

Езотерики вважають, що сумки, портфелі або гаманці - речі, які накопичують в собі досвід людини, знання і навіть фінанси. Якщо вам хтось подарував свою сумку, то ви ризикуєте перейняти на себе енергію цієї людини, а вона не завжди може бути позитивною. До того ж вважається, що передарені сумки і гаманці будуть лише віднімати блага. Сумка іншої людини може принести новому власнику біди і нещастя.

Деякі люди вважають, що нема нічого такого, якщо користуватися сумкою близької людини. Водночас вони рекомендують з часом повернути таку річ з чимось всередині. Можна покласти навіть невеликий сувенір або монетку.

Як правильно вибрати сумку

Найкраще вибирати сумки квадратної або прямокутної форми. Саме це гарантуватиме стабільність для нового власника. Також рекомендується вибирати сумки з короткими ручками, щоб було легше обмінюватися енергією.

Удачу і багатство будуть залучати вироби з натуральних і дорогих матеріалів. Зовні сумка може бути прикрашена металевим або дерев'яним декором.

Варто відзначити, що новий аксесуар повинен бути не меншим за попередній. Також краще віддати перевагу чорному, білому, зеленому або коричневому кольорам. Якщо ви вибираєте сумку в якості подарунка, то не варто дарувати аксесуар порожнім. Це ж правило відноситься і до гаманців.

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...