Сало є для багатьох улюбленою закускою восени та взимку, тому що велика кількість жирів робить їжу більш поживною. Також така їжа має відмінний зігріваючий ефект, передають Патріоти України.
Як правило, смачнішого за сало домашнього посолу варіанта не знайти. Тільки сама господиня знає, який баланс солі та спецій їй подобається.
Однак при засолюванні сала деякі досвідчені кухарі використовують цукор.
У чому причина додавання цього компонента
Деякі відразу подумають, що цукор при приготуванні сала додають дивні люди, які роблять із “серйозного” продукту десерт.Але це помилка.
Готова закуска вийде неймовірно м’якою, ніжною, що тане в роті. Про те, що ви використовували цукор, ніхто й не здогадається: цей компонент не відчуватиметься. Якщо господині хочуть приготувати сало неймовірно високої якості, завжди додають цукор.
Як правильно працювати з компонентом
Варто одразу ж вказати потрібні пропорції. Як правило, на 0,5 кг сала береться сто грамів цукру. Спочатку ми робимо нарізку сала, щедро обвалюємо кожен шматок в цукор.
Ховаємо продукт у пакет і залишаємо в холодильнику на 8-10 годин. Потім нам потрібно добре вимити кожен шматок сала і видалити залишки вологи. Після цього можна сміливо приступати до будь-якого обраного способу засолювання.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...