А ви це знали? Навіщо класти цукор поруч з хлібом - не доведеться викидати важливий продукт

Питання, як зберегти хліб свіжим і хрустким якомога довше, актуальне для усіх. Адже цей цінний продукт практично незамінний у кожному домі. Багатьом без нього важко уявити своє життя, передають Патріоти України.

Проте бігати у магазин щодня за новою порцією хліба буває незручно, особливо якщо магазин не так уже й близько. Тому часто доводиться купувати хліб про запас. А якщо розраховувати, щоб його вистачило на кілька днів на всю сім’ю, то ці запаси будуть чималими.

Для того, щоб довше зберегти свіжість хліба, потрібно правильно його зберігати. Є кілька основних видів псування хліба. Найчастіше він або черствіє, або покривається пліснявою.

Якщо хлібобулочні вироби неправильно зберігати, то вони можуть зачерствіти навіть на другий день після купівлі. І не завжди цьому може запобігти целофановий пакет.

Проте є простий маловідомий трюк, який допоможе зробити так, щоб хліб не черствів і не пліснявів. Таким чином можна продовжити життя хліба мінімум вдвічі. Для цього знадобиться цукор-рафінад.

Хліб потрібно покласти у хлібницю або в контейнер з кришкою. Біля нього покласти кілька кубиків цукру-рафінаду і закрити кришкою.

Хлібницю чи контейнер, у якому зберігатиметься продукт, потрібно регулярно мити. Якщо не робити цього, то хліб може почати пліснявіти, і тоді ніякий цукор не допоможе.

Суть лайфхаку полякає у тому, що цукор добре вбирає у себе вологу. Це у свою чергу не дає можливості деяким мікроорганізмам розмножуватися. Тому продукти, які лежать поруч з цукром, будуть довше залишатися свіжими.

Сподіватися можна лише на диво? Чому здібні люди не досягають успіху та грошей

вівторок, 19 березень 2024, 6:09

Є люди талановиті, добрі, справедливі, розумні, здатні на любов і великі справи. Але їхнє життя минає непомітно. І нічого вони не досягають. Нічого особливого, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Ці люди — як закрита сторінка у соціальній м...

​Чи можна виливати окріп у мийку: Пояснення від сантехніків

вівторок, 19 березень 2024, 5:40

У раковину на кухні або у ванній кімнаті не рекомендується виливати окріп. Багато людей про це не знають і часом їм про це повідомляють сантехніки під час ремонту труб. Річ у тому, що у сучасних квартирах для підведення води використовують переважно пл...