Алкогольні напої самі по собі не є корисними, проте є ті, які краще взагалі виключити із раціону. Особливо це стосується людей, які мають зайву вагу та проблеми з метаболізмом, передають Патріоти України.
Медики стверджують, що всі спиртні напої шкодять здоров'ю, тому краще їх не вживати. Але ворогом номер один вони назвали групу солодких коктейлів. Вони не тільки викликають інтоксикацію організму, але й сприяють підвищенню рівня холестерину в крові, розвитку проблем з кровоносною системою та збільшенню ваги.
Лікар-дієтолог Джулі Аптон закликав з обережністю ставитися до алкогольних коктейлів людям з ожирінням і всім, хто не хоче повнішати.
"Якщо ви стежите за своєю вагою, тримайтеся подалі від певних видів алкоголю та алкогольних напоїв. Найгірший алкогольний напій для вісцерального жиру (найнебезпечнішого) - це калорійний напій, приготований з додаванням цукру", - цитує дослідника Еatthis.
До списку найшкідливіших напоїв увійшли Піна Колада та Шоколадний мартіні, які обожнюють багато жінок.
Фруктовий напій складається з ананасового соку, рому, молока або кокосових вершків. Його зазвичай змішують з льодом і додають вишневі ягоди чи скибочки ананаса.
При цьому в напої багато цукру та жиру. Випиваючи всього склянку 200 мл коктейлю, ви отримуєте цілих 526 ккал. Що вже казати, якщо порцій буде кілька.
Класичний шоколадний мартіні можна приготувати кількома способами. Використовується горілка або Bailey's, шоколадний сироп чи шоколадний лікер. Іноді бармени додають вершки, тим самим збільшуючи жирність.
Усього в 75 мл напою міститься 418 ккал. Організм отримає багато насичених жирів. Регулярне вживання коктейлю призведе до появи зайвих сантиметрів на талії
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...