Поради, які допоможуть уберегти молоко від скисання під час відключень світла, передають Патріоти України.
Пастеризація чи кип'ятіння молока - найперший засіб проти його скисання. Непастеризоване і нестерилізоване молоко скисає за кімнатної температури за 12-24 години після того, як його видоїли. Прокип'ячене молоко може залишатися свіжим до тижня. Значення має і в чому молоко зберігається - найкраще його зберігати в скляному чи фарфоровому посуді.
Якщо не хочеться випивати все молоко одразу, можна скористатися такими способами.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...