А ви це знали? Що таке псевдокорисні продукти і чому ми їх їмо щодня

Виявляється, що добре всім відомі корисні продукти абсолютно марні, передають Патріоти України. Нутриціолог Віра Паламар на своїй сторінці в Instagram поділилася списком топ "здорових" продуктів, які насправді не корисні.

Магазинні фруктові йогурти

Подібні йогурти містять сахарозу, а це – харчової цукор, який складається з фруктози і глюкози. У таких йогуртах багато цукру. Також в них виробники додають ненатуральні добавки. Краще магазинний продукт замінити натуральними йогуртами, кефіром і, вже за смаком додати фрукти або ягід.

Мюслі, пластівці і готові сніданки

Вони на 80% складаються з цукру і жиру, тому краще відмовитися від таких продуктів і, зробити домашню натуральну гранола.

Солодощі з цукрозамінники

Будьте впевнені, що всі ці продукти "без цукру" 100% з них. Тому краще відмовитися від них, просто замінити цукерки сухофруктами, фруктами.

Каші швидкого приготування

Такі каші не можуть бути корисними, тому що нормальні, натуральні крупи не можуть готуватися 1 хвилину. Також в них дуже великий вміст цукру. Краще використовуйте тільки звичайні крупи, до яких самостійно можна додати будь-які фрукти і, ви точно будете впевнені в їх користь.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...