Прилипає, підгоряє, погано смажиться - звичайні проблеми під час приготування картоплі. Але від ідеалу будь-яку господиню віддаляють кілька хитрощів. Приготувати смачну смажену картоплю не настільки вже й складно, передають Патріоти України.
Як правильно обрати картоплю
До вибору картоплі варто поставитися відповідально, від цього залежить якість і смак страви. Рекомендується вибирати картоплю з низьким вмістом крохмалю. Коренеплоди повинні бути гладкими, бажано одного розміру.
Картоплю зеленого відтінку краще кудись відкласти. Страва з такою картоплею буде несмачною. До того ж, є ризик отруїтися.
Для того, щоб картопля добре просмажилася, потрібно нарізати її невеликими шматочками (кубиками або соломкою). Якщо ж хочеться великих шматочків, картоплю рекомендується варити 5-7 хвилин.
Перед смаженням варто замочити картоплю у воді, щоб позбутися від зайвого крохмалю. Найкраще залишити коренеплоди у воді на усю ніч, можна й на кілька годин. Якщо часу немає, коренеплоди потрібно ретельно промити під холодною водою. Не варто забувати обсушувати картоплю перед приготуванням.
Секрети приготування смаженої картоплі
Як приготувати смачну смажену картоплю:
Типові помилки під час приготування картоплі
Типові помилки під час приготування смаженої картоплі:
Картопля наявна у раціоні більшості людей. Це універсальний продукт, який можна смажити, варити, запікати. Щоб не зіпсувати улюблену усіма страву, потрібно дотримуватися простих рекомендацій.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...