А ви це знали? У яку воду класти м’ясо для супу, щоб вийшло соковитим та ароматним

Приготувати смачний суп або наваристий бульйон не складе труднощів, якщо знати нюанси, передають Патріоти України.

М’ясо є одним із основних інгредієнтів перших страв, і до його приготування потрібно підійти з усією відповідальністю.

Подробиці

Важливо враховувати, в якій воді готувати м’ясо, щоб не отримати сухого гумового шматка, який неможливо прожувати.

У яку воду класти м’ясо при варінні

Перед приготуванням м’ясо ретельно промивають під проточною водою. Шматок яловичини чи свинини можна залити водою та залишити на нетривалий час. Вимочування покращує смак м’яса та скорочує час приготування.

М’ясо можна класти як у холодну воду, так і окріп. Все залежить від того, навіщо готується м’ясо. Так, якщо потрібно приготувати суп або бульйон, то м’ясо закладають у холодну воду, якщо його варять для салатів, інших страв, то кидають в окріп.

Варіння м’яса

Якщо м’ясо варити в холодній воді, більшість корисних речовин залишиться в бульйоні. Якщо м’ясо закладати в киплячу воду, то корисні речовини залишаться в м’ясі, оскільки білок швидко згорнеться і не дозволить їм перейти у воду.

Корисно закладати м’ясо в холодну воду, щоб бульйон вийшов ароматним і мав насичений смак, але якщо варити м’ясо для інших страв, то покласти в окріп – правильний вибір.

Джерело: ПростоВей

Зараз здається дикістю! У СРСР жінки масово висвітлювали волосся небезпечним засобом, через який можна облисіти

понеділок, 22 липень 2024, 9:20

Радянські жінки не могли дозволити собі якісний догляд за шкірою та волоссям. Повсюди був жахливий дефіцит, а деякі товари можна було дістати лише "по блату", через знайомих чи перекупників, передають Патріоти України. Бажання мати гарний вигляд примат...

Усі будуть у захваті! Багатошаровий вершковий десерт за 10 хвилин

понеділок, 22 липень 2024, 9:14

Забудьте ті рецепти, в яких треба довго і нудно щось випікати, міксувати, охолоджувати по кілька годин. Смачний десерт може бути простим та доступним. Та й особливих кондитерських навичок можна не мати, щоб його приготувати, передають Патріоти України....