А ви з цим згодні? Як різні знаки зодіаку сприймають критику на свою адресу

Говорити людині про її недоліки часом і не хочеться, а треба. В іншому випадку вона, бідолаха, ніяк не зможе зрозуміти, що робить неправильно. На жаль, не всі люди нормально ставляться до критики і можуть сприйняти ваші слова не так, як ви хотіли, передають Патріоти України.

Ось як сприймають критику різні знаки Зодіаку…

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни нормально реагують на критику. Можуть пропускати все повз вуха і не зациклюватися на сказаному. Вони собі на умі, тому їх складно розкритикувати, вселити почуття провини або жалю. Це сильний знак і він не думає про те, хто і що про нього говорить.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Тельці досить гостро реагують на неприємні слова і критику. Вони близько до серця сприймають те, що говорять люди, і не можуть викинути це з голови. Тельці сприйнятливі і недовірливі, тому будь-яке сказане в з адресу слово вони продумують і намагаються зробити все, що б у людей більше не виникало таких думок.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Якщо ви почали критикувати представника цього знака, то очікуйте дій у відповідь на свою адресу. Вони не будуть стояти і мовчати, коли їх направо і наліво критикують. Чекайте критики або сплеску агресії в свою сторону. Близнюки звикли бути кращими у всьому, тому їх гостро зачіпає те, що про них говорять. Якщо хочете сказати Близнюкам, що вони щось роблять неправильно, ретельно підбирайте для цього слова.

Рак (22 червня – 22 липня)

Людина, що народилася під цим знаком, не сприймає чужу критику в свою адресу. Але ось близьких людей він буде слухати і прислухатися до їхньої думки. Раки – згідливі натури, зазвичай вони намагаються робити все якісно, щоб спілкування для всіх було максимально комфортним.

Лев (23 липня – 21 серпня)

Ви можете хоч на майдані стати і критикувати Лева – повірте, йому буде абсолютно все одно. Звичайно, йому не дуже подобається, що його лають, але цим словам він не надає ніякого значення. На думку цього знака, якщо його критикують і кажуть про нього, значить він всім цікавий. У цього знака позиція мирного слухача, але не перегинайте палицю, інакше ризикуєте знайти ту болючу точку, яка доведе-таки його до сказу.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Діви дуже сильно реагують на критику і переживають через неї. Вони не люблять слухати щось погане в свою адресу, тому швидко закриваються і навіть можуть почати плакати або сперечатися. Цей знак намагається показувати свою незалежність від оточуючих, але у нього не дуже добре виходить.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Краще не критикувати, а м’яко вказувати на помилки, бо цей знак доведе вас до нервового зриву в суперечці на тему, хто з вас гірший. Помічайте їх недоліки в жартівливій, легкій формі. Критика для Терезів на кшталт скандалу, адже він хоче бачити себе в найкращому світлі. І вже тим більше ніколи не варто висловлюватися погано про Терези на людях.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіони до критики ставляться неоднозначно і часом неадекватно. Важливі на ваш погляд зауваження вони часто пропускають повз вуха, а якась дрібна критика може змусити їх нервувати. Коли ви починаєте критикувати Скорпіона, то він сприймає це як атаку на особистий простір. Якщо ж народжений під цим знаком вважає людину, яка його критикує, еталоном розуму і своїм авторитетом, то до його думки він цілком може прислухатися і почати щось виправляти в собі.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)

Досить спокійно реагує на критику. Цей знак уважно слухає і намагається вчитися на своїх помилках, що у нього дуже погано виходить. Але якщо критика безпідставна і вказує на недоліки, то у Стрільця включається захисна реакція. Вони терпіти не можуть, коли їм пригадують минуле і постійно нагадують про скоєне. У цьому випадку вони замикаються в собі і самооцінка їх різко падає.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Краще не згадувати взагалі це слово при Козерозі. Вони не люблять, коли їм вказують на недоліки, роблять зауваження або хочуть показати їх неправоту. Козероги відразу ж починають нападати і вже в розмові критикувати буде він, а не його. Вони не дозволяють нікому говорити про себе погано, або критикуючі відразу йдуть в чорний список без повернення. Намагайтеся натякати Козерогу на його помилки, але не говоріть безпосередньо про це.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Цьому знаку теж важливо, що про нього говорять. При цьому він вміє прислухатися і сприймає критику з розумінням. Водолії намагаються бути для всіх ідеальним другом, дружиною, чоловіком, товаришем, тому конструктивну критику вони вислухають із задоволенням і можуть аргументувати свої дії на той чи інший рахунок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Риби чутливі і емоційні, тому вони погано переносять критику. Рибам важко пояснити свою позицію, тому що будь-які зауваження вони сприймають як бажання зробити їм боляче або образити. Вони не роблять висновків з критики, а якщо роблять, то абсолютно неправильні. Взагалі вони вважають, що коли їх хтось критикує, то це шкодить їх самооцінці і внутрішньому стану.

Діти будуть у захваті! Як приготувати домашнє печиво на смак, як "Орео"

четвер, 18 квітень 2024, 15:08

Шоколадне печиво з ніжною білою начинкою смакує багатьом людям. Особливо, якщо його їсти, як радить реклама: покрутити, вмочити в молоко і з’їсти. Пропонуємо приготувати схоже печиво, але більш корисне, адже домашнє, передають Патріоти України. Змішайт...

От у чому секрет! ТОП-3 хитрощі, які дозволяють приготувати сирники золотистого кольору

четвер, 18 квітень 2024, 14:08

Найкрасивішими та апетитними є ті сирники, у яких з’явився чіткий золотистий колір. Така страва з кисломолочного сиру виглядає так, ніби її приготували у відомому ресторані. Якщо ж знати кілька хитрощів, то ваші сирники теж виглядатимуть чудово, перед...