Вважається, що в обід можна дозволити собі набагато більший спектр різноманітних продуктів, ніж на вечерю чи сніданок. Пояснюється це досить просто - в другій половині дня більше шансів спалити калорії, отримані разом з їжею передають Патріоти України.
До того ж, у більшості людей в обідню перерву не так багато вільного часу, тому доводиться їсти щось таке, що не вимагає додаткової метушні з приготуванням. Тому вибір часто падає на бутерброди.
Ця страва ідеально підходить для швидкого перекушування, її можна їсти навіть поспіхом. Як начинку, люди часто використовують корисні для здоров'я продукти: авокадо, яйце, овочі, рибу, сир, м'ясо. Однак виявляється, сендвічі не настільки багаті корисними жирами й білками, як може здатися на перший погляд. Адже на маленькому шматочку хліба можна вмістити досить мало інших компонентів.
А ось вуглеводів у такому варіанті обіду чимало. Навіть у разі, коли бутерброд готується на цільнозерновому борошні. Що вже казати про білий хліб, де лише одні порожні калорії.
Часто в бутербродах навіть більше калорій, ніж у деяких десертах. При цьому після сендвіча ви навряд чи не будете відчувати голоду аж до вечері. Зовсім скоро захочеться додатково перекусити. І не факт, що це буде щось корисне.
Звичайно, якщо бутерброд або сендвіч приносить задоволення, час від часу можна побалувати себе такою їжею. Але обов'язково доповніть обід свіжим салатом із зелені та овочів. Тоді страва стане кориснішою і навіть ситнішою.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...