Бренди в Ukrarmor: Офіційна дистриб'юція взуття Salomon та інших світових лідерів тактичного спорядження

Дізнайтеся про взуття Salomon та інші топові бренди, які пропонує Ukrarmor. Забезпечте собі максимальний комфорт і захист, обираючи найкращі товари від провідних виробників.

Бренди в Ukrarmor: Офіційна дистриб'юція взуття Salomon та інших світових лідерів тактичного спорядження

Надійне, комфортне та функціональне тактичне взуття — це запорука безпеки та ефективності бійців на полі бою. Правильно підібрані черевики або кросівки зменшують ризик травм та допомагають менше втомлюватися.

Якщо шукаєте якісне спорядження, зверніть увагу на асортимент компанії Ukrarmor — провідного українського постачальника товарів від найкращих світових брендів, зокрема тактичне взуття Mil-tec, Salomon. 5.11 Tactical та багатьох інших.

Огляд бренду Salomon

Взуття для військових — ukrarmor.com.ua

Один з лідерів європейського ринку — це французький бренд Salomon. Взуття від виробника стрімко завоювало популярність завдяки використанню унікальних технологій. Серед них:

  • Gore-Tex — мембрана забезпечує водонепроникність та дихаючі властивості, якими славиться Salomon тактичне взуття, що дозволяє шкірі ніг залишатися сухою за будь-яких погодних умов;
  • Contagrip — підошва взуття Соломон, яка гарантує надійне зчеплення з поверхнею, а також посилена носова частина та антипрокольний шар ENIGMA ZERO HT2, що, за деякими даними, здатен захистити навіть від дрібних уламків;
  • Sensifit — тактичне взуття Соломон з цією технологією надає краще облягання стопи, підвищуючи комфорт та стабільність під час руху.

Особливої уваги заслуговує трекінгова підошва, яку має тактичне взуття Salomon. Вона складається з чотирьох типів спеціальної амортизаційної піни. Це забезпечує поглинання ударів та оптимальний розподіл навантаження.

Магазин Ukrarmor пропонує найбільший вибір Соломон взуття в Україні. Серед найпопулярніших моделей:

  1. X Ultra — вдале поєднання легкості кросівок з підтримкою та захистом черевиків. Фірмова підошва взуття Salomon гарантує відмінне зчеплення. Ергономічні устілки OrthoLite мають антибактеріальні властивості, а система Advanced Chassis стабілізує стопу на нерівних поверхнях.
  2. Quest — розроблене для тривалого носіння, це тактичне військове взуття початково розроблялося для альпінізму, тому чудово витримує температури до -20 градусів, не пропускає вологу. Підошва Cоломон взуття з технологією 4D Chassis забезпечує додаткову підтримку у зоні п’ят та знімає навантаження на м’язи.
  3. Speedcross — це трекінгове взуття Соломон вважається найкращим вибором для теплої пори року, адже має прогумований носок та п’яту, міцну підошву та анатомічно правильну форму, а також оснащена системою швидкого шнурування Quicksale.

Salomon — тактичне взуття для людей, що шукають довговічне рішення для екстремальних умов. Вартість виробів повністю виправдана їх надійністю та комфортом.

Огляд бренду Ukrarmor

Якщо шукаєте українське тактичне взуття, розроблене з урахуванням потреб воїнів ЗСУ, зверніть увагу на асортимент бренду Ukrarmor. Компанія не лише займається дистриб’юцією товарів інших брендів, але й виготовляє власне тактичне спорядження.

Однією з особливістю взуття від виробника є використання технології AirTEX membrane premium. Матеріал має унікальні дихаючі та водонепроникні властивості. Це робить взуття не лише комфортним, але й стійким до впливу зовнішніх чинників.

Особливе місце в асортименті Ukrarmor займає модель берців WarFlex. Це найкраще тактичне взуття для холодної пори року, і на це є кілька вагомих причин:

  • захист від холоду — вироби розраховані на роботу за температури до -15 градусів;
  • водонепроникність — її забезпечує раніше згадана мембрана AirTEX;
  • довговічність — верх виготовлений з натуральної шкіри, стійкої до розривів та інших механічних пошкоджень, а місця підвищеного навантаження мають додаткове посилення;
  • надійна фіксація — берці мають оптимальну висоту, що допомагає утримувати гомілкостоп у правильному положенні;
  • міцна підошва — має анатомічно правильну форму, легко згинається під час рухів, дуже легка, але водночас надійна шляхом додаткового прошиття восковою ниткою.

До того ж військове взуття українського виробництва Ukrarmor відрізняється привабливим зовнішнім виглядом і пасує до будь-якої форми. Серед найпопулярніших варіантів забарвлення — койот, олива та чорний колір.

Огляд бренду 5.11 Tactical

Взуття 5.11 Tactical — ukrarmor.com.ua

Американська марка одягу та взуття 5.11 була заснована як виробник спорядження для альпінізму. Згодом асортимент бренду значно розширився — у каталозі з’явились речі та одяг для професійних військових і правоохоронців.

Переваги взуття 5.11 Tactical

Сьогодні можна сміливо стверджувати, що 5.11 Tactical — один з найкращих виробників тактичного взуття. Це підтверджують такі характеристики брендового взуття:

  • висока міцність — 5.11 взуття виготовляється з поліуретану, нейлону або шкіри, ці матеріали стійкі до впливу зовнішніх чинників та витримують довготривалу експлуатацію в екстремальних умовах;
  • зручність — виробник приділяє особливу увагу комфорту бійців, тому військове тактичне взуття має ортопедичні устілки Ortholite, захист від вологи за технологією TacDry, а також м’яку амортизацію завдяки піні Echo Foam;
  • захист — щоб убезпечити воїнів від випадкових травм та дискомфорту під час активної ходьби чи бігу, черевики оснащуються посиленими носками та підошвами, стійкими до механічних пошкоджень, розривів та проколів.

Крім того, тактичне взуття 5.11 Tactical має високий профіль, що забезпечує надійну фіксацію зони щиколотки. А глибокий протектор на підошві гарантує надійне зчеплення практично з будь-яким типом поверхні.

Асортимент взуття 5.11 Tactical в Ukrarmor

Щоб тактичне взуття від виробника прослужило не один рік, потрібно ретельно підійти до вибору конкретної моделі. Рішення залежить не лише від зовнішнього вигляду та характеристик, але й від індивідуальних потреб та умов служби бійця. Серед найпопулярніших варіантів:

  • 11 ATAC — це класичні високі черевики, що підходять для повсякденного носіння, мають зручну анатомічну форму, не потребують особливого догляду та відрізняються міцністю завдяки надійним швам і стійким матеріалам;
  • 11 XPRT — ідеальне рішення для екстремальних умов, мають посилений захист від вологи завдяки мембрані eVent, швидкій системі шнурівки Ghillie, а матеріали стійкі до патогенів завдяки обробці за стандартом BBP;
  • 11 Range — це легкі та міцні кросівки, що підходять навіть для повсякденного носіння, оснащені зручними устілками Ortholite, а також проміжною устілкою Echo Lite, що забезпечує додаткову амортизацію.

Варто розуміти, що 5.11 — взуття, яке не боїться дощу, снігу та бруду. Вибираючи цей варіант, ви інвестуєте у власний комфорт та безпеку під час перебування у польових умовах.

Огляд бренду Lowa

У 2023 році виповнилося 100 років з дня заснування бренду Lowa. Взуття від цього виробника має незмінно високий попит серед любителів екстремального відпочинку, альпіністів, туристів, а також військовослужбовців. Велика увага приділяється не лише якості, якою славиться тактичне взуття Lowa, але й екологічності виробництва: компанія поступово зменшує кількість відходів та дбає про стан довкілля.

Чому обирають Lowa?

Взуття Lowa вдало поєднує в собі класичні традиції та сучасні технологічні рішення. Однією з «фішок» колекцій є фірмова конструкція підошви Multi Track. Завдяки їй Лова взуття не лише забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею, але й допомагає рухатися майже безшумно, що особливо важливо під час виконання бойових завдань.

В асортименті бренду є Lowa зимове взуття, а також демісезонні черевики та кросівки для чоловіків і жінок. Для захисту від вологи виробник використовує мембрани — GTX Partelana або Gore-Tex. Це гарантує сухість ніг.

Зверху тактичне взуття Лова виготовлене з натуральної шкіри, замші або синтетичної нейлонової тканини Nylon 6.6. У багатьох моделях між верхом та підошвою розташований додатковий шар Monowrap — фірмова розробка, що надає додатковий захист ніг та стабілізує положення стопи під час руху.

Ще одна перевага, якою може похизуватися Lowa — тактичне взуття з литою підошвою X Trac Military. Цільна конструкція захищає стопу не лише з боків, але й попереду та позаду. Елемент Лове взуття виготовляється із гумової суміші, а знизу підошви розміщений унікальний самоочисний протектор.

Бренд не розкриває таємницю свого винаходу, але відгуки підтверджують, що Лова взуття тактичне залишається чистим навіть після ходьби по глині або піску.

Найкращі моделі Lowa для різних умов

Вибираючи взуття Лова, особливу увагу слід приділити призначенню моделі. Залежно від цього виокремлюють такі моделі:

  • Zephyr — це трекінгове взуття Lowa, що представлене у декількох варіаціях. В асортименті є черевики та кросівки, які мають вологозахисну мембрану, підошву для відмінного зчеплення, добре фіксують стопу. Стабільність під час руху Лова тактичне взуття забезпечує завдяки монолітній конструкції.
  • Renegade — ця лінійка черевиків належить до другого покоління взуття Lowa Gore-Tex. Вироби виготовлені з тонкої, але водночас міцної шкіри, а підошва Patrol рівномірно розподіляє навантаження на всі групи м’язів, тому таке рішення вважається оптимальним для тривалих походів.
  • Combat — це спеціалізоване військове взуття Lowa, яке широко використовують бійці ЗСУ, а також представники правоохоронних органів. Моделі мають підошву з профільованим протектором, що гарантує стабільне положення, а знімна устілка Kinetic C забезпечує сухість ніг.

Рейтинги свідчать, що взуття тактичне Lowa — один з найкращих варіантів, який має попит серед військових різних країн світу.

Огляд бренду Belleville

Ще одне популярне рішення — це продукція китайської компанії Belleville. Виробник спеціалізується на виробництві взуття, що відповідає суворим військовим стандартам армії США.

З огляду на це для виготовлення взуття використовуються лише преміальні матеріали — натуральна шкіра, балістичний нейлон високої щільності. Конструкція взуття Belleville має надійні шви, а підошва та верхня частина дуже стійкі до механічних пошкоджень. Крім того, черевики добре захищають бійців від холоду та вологи.

Окремої уваги заслуговує унікальна підошва VIBRAM Tarsus, виготовлена з міцного поліуретану. Вона має виразний протектор, що забезпечує оптимальне зчеплення з будь-якою поверхнею. Плавний перехід від п’яти до носка лише на 2 мм гарантує зручність носіння, а лита знімна устілка створює додаткову амортизацію для всебічної підтримки.

Щоб вибрати тактичне взуття від виробника, слід також познайомитися із популярними моделями бренду. Серед найбільш популярних варіантів:

  • One Xero — черевики, здатні забезпечити надійну підтримку та зняти навантаження на м’язи, верх виготовляється із натуральної шкіри та нейлону, широко використовуються військово-повітряними силами США;
  • Coyote — міцна та легка модель, що має проміжну підошву з поліуретану та ергономічну форму устілок, а також забезпечує відмінну амортизацію під час ходьби та бігу;
  • TR550 — один з найпопулярніших варіантів серед бійців, що працюють у складних умовах, має відмінний захист від вологи та холоду завдяки ізоляційному шару Thinsulate;
  • Spear Point Lightweight — унікальне взуття тактичне військове зі спеціальним екзоскелетом із карбону та нейлону, який забезпечує надійну підтримку стопи з усіх боків та гарантує стабільність.

Про це знають усі військові: взуття має бути легким, міцним та надійним. Пам’ятає про це і бренд Belleville, продовжуючи тішити своїх шанувальників технологічними «фішками» та новинками.

Як вибрати взуття для екстремальних умов?

Вибір взуття для військових — ukrarmor.com.ua

Щоб почуватися комфортно та безпечно, потрібно вибирати армійське взуття із врахуванням кількох важливих факторів. Поговоримо про них більш детально.

Сезон

Погодні умови — це основний чинник. Якщо мова йде про взуття тактичне Lowa або продукцію інших брендів для зими, важливо надавати перевагу виробам із технологіями захисту від холоду. Одне з найкращих рішень — це мембрана Gore-Tex. Вона не лише відводить зайву вологу, але й забезпечує відмінну терморегуляцію.

Для літньої пори року можна вибрати Mil Tec взуття чи інший варіант із дихаючими властивостями. Вставки із сітчастої тканини гарантуватимуть вільний рух повітря, тому боєць буде почуватися добре навіть у найспекотніші дні.

Міжсезонне українське тактичне взуття повинно добре захищати від дощу, а також мати підошву із надійним протектором. Це забезпечить хороше зчеплення на слизьких поверхнях. Якщо шукаєте такий варіант, зверніть увагу на військове взуття Лова.

Вага взуття

У цій категорії усе доволі просто: в більшості випадків оптимальним рішенням вважаються полегшені моделі, такі як Мілтек взуття. Вони ідеально підходять для тривалих походів або повсякденного носіння, оскільки не навантажують м’язи та зменшують втому.

Якщо служба пов’язана з екстремальними умовами, то надійним рішенням можуть стати важчі вироби, виготовлені із більш міцних матеріалів. Проте таке взуття для військових використовується рідше.

Поради щодо примірки

Забираючи українське військове взуття на пошті, не нехтуйте приміркою. Це допоможе впевнитись, що модель добре сидить на нозі й не викликає дискомфорту під час ходьби. Зверніть увагу на такі нюанси:

  • завжди приміряйте військове взуття тактичне з носками, щоб впевнитися у правильності розміру;
  • переконайтеся, що у моделі є достатньо місця для пальців, але при цьому вона добре прилягає до стопи й не натиратиме;
  • пройдіться декілька хвилин, щоб впевнитися у відсутності неприємних відчуттів.

Універсального рішення не існує. Одні бійці багато років купують лише Лова взуття тактичне, довіряючи передовим технологіям. Інші вибирають взуття Mil-tec, що відрізняється доступними цінами.

Чому слід обрати взуття в Ukrarmor?

Якщо шукаєте оригінальне тактичне взуття (Україна), вашим надійним помічником у виборі стане компанія Ukrarmor. Серед головних переваг магазину:

  • щоденне відправляння замовлень без передплати — можливість впевнитися у якості товарів;
  • зручні умови купівлі — оформити замовлення можна онлайн на сайті або через соціальні мережі, а також у телефонному режимі;
  • відкритість — якщо вас цікавить, чому Salomon військове взуття таке популярне або які переваги має взуття Мілтек, ви завжди можете зв’язатися із менеджерами або переглянути огляди власних товарів в Instagram, Tik-Tok або на YouTube;
  • професійні консультації — кожен клієнт завжди має змогу звернутися за допомогою до справжніх професіоналів, які знають про українське тактичне взуття абсолютно все;
  • прозорі умови — якщо товар не підійшов або змінилися плани, ви завжди можете повернути або обміняти Mil-tec тактичне взуття чи продукцію іншої марки протягом 14 днів з дати купівлі.

Взуття армійське військове (Україна) від Ukrarmor — це понад 50 тисяч відвантажених замовлень та 68 тисяч захищених військових. Компанія пишається довірою клієнтів та робить усе можливе, щоб якість продукції та обслуговування ставала лише кращою. Замовляйте тактичне взуття Мілтек, Mil-Bot, Lowa, 5.11 Tactical та насолоджуйтесь комфортом за будь-яких обставин!

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...