Малосольні огірочки –-чудова закуска до шашликів, та різних страв тому багато господинь залюбки готують цю страву. Однак у більшості випадків їх потрібно доводити до готовності тривалий час. Але є спосіб, який дозволить отримати закуску вражаючої якості лише за 5 хвилин, передають Патріоти України.
Огірки потрібно помити, розрізати навпіл. Кожну половинку поділити ще кілька частин і зробити на м’якоті кілька неглибоких надрізів.
Потім беремо будь-який зручний пластиковий контейнер.
Насипаємо в нього подрібнений пучок кропу. Далі беремо 2-3 зубочки часнику і подрібнюємо на тертці, додаємо до кропу і солимо. Додаємо огірки і всипаємо будь-які спеції.
З цим видом закуски ідеально поєднуються різні види перців. Можна використовувати сванську сіль замість звичайної.
Потім накриваємо кришкою і кілька разів струшуємо ємність. Залишиться зачекати п’ять хвилин і приступати до дегустації.
Якщо ви допустили при приготуванні страви кількох помилок, ваші голубці можуть вийшли сухими і жорсткими. Щоб вони вдалися смачними, не достатньо вибрати найкращі інгредієнти, передають Патріоти України. Все можна зіпсувати, порушивши технологію пригот...
19 січня за новим церковним календарем (1 лютого за старим стилем) віряни України згадують преподобного Макарія Великого, відомого автора безлічі духовних бесід і молитов. У народному календарі - Макарів день. . Цей угодник Божий народився в Єгипті, ...