Буде дуже смачно! Секрет приготування малосольних огірків всього за 5 хвилин

Малосольні огірочки –-чудова закуска до шашликів, та різних страв тому багато господинь залюбки готують цю страву. Однак у більшості випадків їх потрібно доводити до готовності тривалий час. Але є спосіб, який дозволить отримати закуску вражаючої якості лише за 5 хвилин, передають Патріоти України.

Як це зробити

Огірки потрібно помити, розрізати навпіл. Кожну половинку поділити ще кілька частин і зробити на м’якоті кілька неглибоких надрізів.

Потім беремо будь-який зручний пластиковий контейнер.

Насипаємо в нього подрібнений пучок кропу. Далі беремо 2-3 зубочки часнику і подрібнюємо на тертці, додаємо до кропу і солимо. Додаємо огірки і всипаємо будь-які спеції.

З цим видом закуски ідеально поєднуються різні види перців. Можна використовувати сванську сіль замість звичайної.

Потім накриваємо кришкою і кілька разів струшуємо ємність. Залишиться зачекати п’ять хвилин і приступати до дегустації.

Дуже смачно! Ліниві вареники із сиром за 20 хвилин

четвер, 16 травень 2024, 7:10

Приготувати традиційні вареники за 20 хвилин складно, а от на ліниві більше часу не треба. Приготуйте і смакуйте, адже це так просто й легко нашвидкуруч. Для приготування беремо:450 г кисломолочного сиру2 яйця2 ст.л. цукру1/2 ч.л. солі150 г борошна та ...

Народні прикмети на 16 травня

четвер, 16 травень 2024, 7:05

Православна церква України 16 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Феодора Освяченого і єпископа Олександра Єрусалимського. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Тимофія і Мавру. У народне свято 16 травня наші предки збирали се...