Малосольні огірочки –-чудова закуска до шашликів, та різних страв тому багато господинь залюбки готують цю страву. Однак у більшості випадків їх потрібно доводити до готовності тривалий час. Але є спосіб, який дозволить отримати закуску вражаючої якості лише за 5 хвилин, передають Патріоти України.
Огірки потрібно помити, розрізати навпіл. Кожну половинку поділити ще кілька частин і зробити на м’якоті кілька неглибоких надрізів.
Потім беремо будь-який зручний пластиковий контейнер.
Насипаємо в нього подрібнений пучок кропу. Далі беремо 2-3 зубочки часнику і подрібнюємо на тертці, додаємо до кропу і солимо. Додаємо огірки і всипаємо будь-які спеції.
З цим видом закуски ідеально поєднуються різні види перців. Можна використовувати сванську сіль замість звичайної.
Потім накриваємо кришкою і кілька разів струшуємо ємність. Залишиться зачекати п’ять хвилин і приступати до дегустації.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...