
У можливість приготування картопляного пюре без молока повірити складно. Однак такий спосіб справді існує, передають Патріоти України.
Головне – підібрати потрібний альтернативний компонент. Звичайно, без молока страва навряд чи вийде ніжною. Втім, є цікавий інгредієнт, який хоч і не відрізняється молочним смаком, але забезпечує появу пюре незвичайного зовнішнього вигляду і приголомшливого смаку.
Хочеться приготувати картопляне пюре, а в холодильнику немає молока? Тоді використовуйте буряковий відвар.
Готується цей інгредієнт просто: потрібно лише зварити у 3 літрах води пару вимитих та очищених коренеплодів (до випаровування двох третин об’єму рідини), потім протягом 20 хвилин розігрівати воду з доданим тертим овочом, після чого процідити готову рідину.
Якщо додати цю воду до роздавленої картоплі, то вийде дуже цікава страва. Пюре буде виглядати незвичайно – страва набуде червоного кольору.
Не варто забувати і про чудові смакові якості такого пюре: буряковий присмак порадує гурманів.
Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...
Психологічний тест із зображенням може розповісти про ваш емоційний стан і навіть рівень щастя. Подивіться уважно на картинку нижче й скажіть, що ви помітили першим - голову жінки чи жінку, яка плаче під деревом? Ваш вибір покаже, як саме ви дивитесь н...