У можливість приготування картопляного пюре без молока повірити складно. Однак такий спосіб справді існує, передають Патріоти України.
Головне – підібрати потрібний альтернативний компонент. Звичайно, без молока страва навряд чи вийде ніжною. Втім, є цікавий інгредієнт, який хоч і не відрізняється молочним смаком, але забезпечує появу пюре незвичайного зовнішнього вигляду і приголомшливого смаку.
Хочеться приготувати картопляне пюре, а в холодильнику немає молока? Тоді використовуйте буряковий відвар.
Готується цей інгредієнт просто: потрібно лише зварити у 3 літрах води пару вимитих та очищених коренеплодів (до випаровування двох третин об’єму рідини), потім протягом 20 хвилин розігрівати воду з доданим тертим овочом, після чого процідити готову рідину.
Якщо додати цю воду до роздавленої картоплі, то вийде дуже цікава страва. Пюре буде виглядати незвичайно – страва набуде червоного кольору.
Не варто забувати і про чудові смакові якості такого пюре: буряковий присмак порадує гурманів.
У сучасному світі, де спорт і активний спосіб життя стають невід'ємною частиною повсякденності, важливу роль відіграє якісна спортивна екіпіровка. Вона не лише забезпечує комфорт під час тренувань, а й сприяє досягненню кращих результатів. Однією з про...
Для здоров’я серця особливо корисні фрукти, які багаті на антиоксиданти, калій, клітковину та інші речовини, що підтримують судини і знижують запалення. Ось найкращі варіанти, передають Патріоти України. Якщо обирати один, то чорниця і гранат часто наз...