У можливість приготування картопляного пюре без молока повірити складно. Однак такий спосіб справді існує, передають Патріоти України.
Головне – підібрати потрібний альтернативний компонент. Звичайно, без молока страва навряд чи вийде ніжною. Втім, є цікавий інгредієнт, який хоч і не відрізняється молочним смаком, але забезпечує появу пюре незвичайного зовнішнього вигляду і приголомшливого смаку.
Хочеться приготувати картопляне пюре, а в холодильнику немає молока? Тоді використовуйте буряковий відвар.
Готується цей інгредієнт просто: потрібно лише зварити у 3 літрах води пару вимитих та очищених коренеплодів (до випаровування двох третин об’єму рідини), потім протягом 20 хвилин розігрівати воду з доданим тертим овочом, після чого процідити готову рідину.
Якщо додати цю воду до роздавленої картоплі, то вийде дуже цікава страва. Пюре буде виглядати незвичайно – страва набуде червоного кольору.
Не варто забувати і про чудові смакові якості такого пюре: буряковий присмак порадує гурманів.
З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...
Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...