У можливість приготування картопляного пюре без молока повірити складно. Однак такий спосіб справді існує, передають Патріоти України.
Головне – підібрати потрібний альтернативний компонент. Звичайно, без молока страва навряд чи вийде ніжною. Втім, є цікавий інгредієнт, який хоч і не відрізняється молочним смаком, але забезпечує появу пюре незвичайного зовнішнього вигляду і приголомшливого смаку.
Хочеться приготувати картопляне пюре, а в холодильнику немає молока? Тоді використовуйте буряковий відвар.
Готується цей інгредієнт просто: потрібно лише зварити у 3 літрах води пару вимитих та очищених коренеплодів (до випаровування двох третин об’єму рідини), потім протягом 20 хвилин розігрівати воду з доданим тертим овочом, після чого процідити готову рідину.
Якщо додати цю воду до роздавленої картоплі, то вийде дуже цікава страва. Пюре буде виглядати незвичайно – страва набуде червоного кольору.
Не варто забувати і про чудові смакові якості такого пюре: буряковий присмак порадує гурманів.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...