Однією з найважливіших характеристик, що описують якість біляша є соковитість. Якщо пиріжок з м’ясом виявився занадто сухим, то блюдо вважається невдало приготовленим. Багато кулінарів не сумніваються в тому, що головним секретом соковитих біляшів є використання жирної начинки передають Патріоти України.
Проте пиріжок можна зробити дуже м’яким і ніжним, навіть якщо як м’ясний компонент використовується тільки суха яловичина, не змішана зі свининою.
Для надання блюду соковитості не потрібно збільшувати калорійність. Достатньо додати у фарш один несподіваний і абсолютно безпечний для фігури інгредієнт.
Коли господиня вже приготувала та замісила м’ясну основу, у цю складову частину майбутніх біляшів треба кинути лід. До того ж бажано використовувати не цілі, а подрібнені кубики замороженої води.
Лід потрібно покласти у фарш так, щоб холодний інгредієнт виявився повністю усередині. Після досягнення потрібного результату м’ясо можна «одягнути» в оболонку з тіста.
Далі сирі біляші обсмажуються традиційним способом – на сковорідці або у фритюрі. В результаті вийде страва, з якої витікатиме сік. При цьому жирність страви буде помірною: калорійність збережеться в межах розумного.
Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно, передають Патріоти України. Деталі. Пропонує...
Чи хотіли б ви дізнатися більше про свою особистість? Психологічні тести - цікавий і ефективний спосіб дізнатися про свої найсильніші якості. Пропонуємо тест, який розповість усе про вас завдяки тому, як ви тримаєте чашку з улюбленим напоєм, передають ...