Буде дуже смачно! Що додати в фарш, щоб зробити біляші максимально соковитими

Однією з найважливіших характеристик, що описують якість біляша є соковитість. Якщо пиріжок з м’ясом виявився занадто сухим, то блюдо вважається невдало приготовленим. Багато кулінарів не сумніваються в тому, що головним секретом соковитих біляшів є використання жирної начинки передають Патріоти України.

Проте пиріжок можна зробити дуже м’яким і ніжним, навіть якщо як м’ясний компонент використовується тільки суха яловичина, не змішана зі свининою.

Подробиці

Для надання блюду соковитості не потрібно збільшувати калорійність. Достатньо додати у фарш один несподіваний і абсолютно безпечний для фігури інгредієнт.

Коли господиня вже приготувала та замісила м’ясну основу, у цю складову частину майбутніх біляшів треба кинути лід. До того ж бажано використовувати не цілі, а подрібнені кубики замороженої води.

Лід потрібно покласти у фарш так, щоб холодний інгредієнт виявився повністю усередині. Після досягнення потрібного результату м’ясо можна «одягнути» в оболонку з тіста.

Далі сирі біляші обсмажуються традиційним способом – на сковорідці або у фритюрі. В результаті вийде страва, з якої витікатиме сік. При цьому жирність страви буде помірною: калорійність збережеться в межах розумного.

ТОП-9 звичок, які дратують всіх навколо - перевірте себе

субота, 15 листопад 2025, 19:10

Навіть дрібні звички можуть зіпсувати перше враження або похитнути стосунки. Переривання, брак уваги чи постійні скарги - ці сигнали помічають швидше, ніж ви думаєте. Час перевірити себе, передають Патріоти України. Перериваючи когось, ви показуєте: «М...

Дачникам на замітку! Чи можна збирати дрова в лісосмугах біля полів у 2025 році

субота, 15 листопад 2025, 18:45

Подорожуючи Україною, можна помітити, що між полями часто тягнуться смуги дерев. Вони захищають ґрунти від вітрів, утримують вологу й допомагають підвищувати врожайність, передають Патріоти України. Проте багато з них давно не доглядаються — там лежить...