Буде дуже смачно! Що додати в фарш, щоб зробити біляші максимально соковитими

Однією з найважливіших характеристик, що описують якість біляша є соковитість. Якщо пиріжок з м’ясом виявився занадто сухим, то блюдо вважається невдало приготовленим. Багато кулінарів не сумніваються в тому, що головним секретом соковитих біляшів є використання жирної начинки передають Патріоти України.

Проте пиріжок можна зробити дуже м’яким і ніжним, навіть якщо як м’ясний компонент використовується тільки суха яловичина, не змішана зі свининою.

Подробиці

Для надання блюду соковитості не потрібно збільшувати калорійність. Достатньо додати у фарш один несподіваний і абсолютно безпечний для фігури інгредієнт.

Коли господиня вже приготувала та замісила м’ясну основу, у цю складову частину майбутніх біляшів треба кинути лід. До того ж бажано використовувати не цілі, а подрібнені кубики замороженої води.

Лід потрібно покласти у фарш так, щоб холодний інгредієнт виявився повністю усередині. Після досягнення потрібного результату м’ясо можна «одягнути» в оболонку з тіста.

Далі сирі біляші обсмажуються традиційним способом – на сковорідці або у фритюрі. В результаті вийде страва, з якої витікатиме сік. При цьому жирність страви буде помірною: калорійність збережеться в межах розумного.

А ви це знали? Чому фахівці не радять копати картоплю до 6 вересня

понеділок, 8 вересень 2025, 7:45

До 6 вересня триває період зростального Місяця. У цей час усі поживні сили рослини піднімаються вгору - до стебел і бадилля, водночас бульби залишаються “обділеними”. Наслідки такого збирання невтішні, передають Патріоти України. Саме цього дня розпочи...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

понеділок, 8 вересень 2025, 7:06

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці, молитва до Котрої у цей день вважається особливо бажаною. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії ...